Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΥΜΕ: 900.000 ευρώ για την αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου Έδεσσας και ΑλμωπίαςΔεσμεύτηκαν 900.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου Έδεσσας και Αλμωπίας

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής υλοποίησε την δεσμευσή του τόσο στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδανη Τζαμτζή, όσο και στους Δημάρχους Έδεσσας και –Αλμωπίας κ. Γιάννου και κ. Μπάτση αντίστοιχα, δεσμεύοντας από τον κωδικό έργου 2014ΣΕ57100004 της ΣΑΕ 571του Π.Δ.Ε το ποσό των 500.000 για την αποκατάσταση οδών στον Δήμο Έδεσσας και το ποσό των 400.000 ευρώ για την αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου αρμοδιότητας του Δήμου Αλμωπίας που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμάκτσαλαν από την Κοινότητα Σαρακηνών. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας σε σύντομη δηλωσή του ανέφερε τα εξής: 
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή για την υλοποίηση του κοινού αιτήματος της Αντιπεριφέρειας Πέλλας και των Δήμων Έδεσσας και Αλμωπίας για την χρηματοδότηση της αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου των Δήμων Έδεσσας και Αλμωπίας, συμβάλλοντας τόσο στην ασφάλεια των πολιτών όσο και στην αύξηση της επισκεψιμότητας τουριστών στο Νομό Πέλλας».

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τις εγκρίσεις

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.