Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας - Τα θέματαTην Τρίτη 03-05-2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για τη λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1 Έγκριση υποβολής τρίτου αιτήματος για πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. από το πρόγραμμα μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55-67 ετών του ΟΑΕΔ.
2 Πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού (πέντε ημερών ανά μήνα ).
3 Διαβίβαση της αριθ.πρωτ.6141/12-4-2022 ΑΙΤΗΣΗΣ για λήψη απόφασης αναφορικά με τις ενέργειες πληρεξουσίου  δικηγόρου (σχετ. αριθ. 426/2021 απόφαση Ο.Ε.).
4 Παραπομπή της αριθ. 94/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 40 του Ν.4735/2020 (Α΄197/2020).
5 Έγκριση της μελέτης με τίτλο : «Αναβάθμιση υποδομών άρδευσης στην Τ.Κ. Φούστανης».
6 Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης τίτλου “Αναβάθμιση Υποδομών Άρδευσης στην  ΤΚ Φούστανης” ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2014-2020, ΜΕΤΡΟ 4: «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού», ΥΠΟΜΕΤΡΟ 4.3: «Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας»
ΔΡΑΣΗ 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» στην Πρόσκληση  ΑΠ5473/23-12-2021. Κωδ. πρόσκλησης στο ΟΠΣΑΑ: 4.3.1_2021_Ε.Υ.Ε.Π.Α.Α.
7 Υποβολή πρότασης στο Πράσινο Ταμείο για την χρηματοδότηση της υπηρεσίας «Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) στο Δήμο Αλμωπίας», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».
8 Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ επιτροπής ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις οδικού δικτύου Δήμου Αλμωπίας – Τμήμα 1. Ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο Δ.Ε. Αριδαίας Δήμου Αλμωπίας Τ.Π. 2021».
9 «Διαβίβαση Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού της σύμβασης με τίτλο "ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ"».
10 Έγκριση πρακτικού Ι επιτροπής ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή δικτύου για μεταφορά νερού αντιμετώπισης πυρκαγιάς (πυρόσβεση) στην Τ.Κ. Σωσάνδρας»
11 Διαβίβαση Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου με τίτλο "Αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας της Τ.Κ. Σωσάνδρας".
12 Έγκριση διενέργειας διαδικασιών παροχής υπηρεσιών ανακύκλωσης απορριμμάτων για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας για τα έτη  2022-2023.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ερωτηση!1)οι ταβερνες στις τουριστικες περιοχες του Δημου πληρωνουν τελη χρησης κοινοχρηστου χωρου και αν ναι για ποσα τετραγωνικα σε σχεση με αυτα που χρησιμοποιουν? 2) εχουν αδεια απο την πολεοδομια για τις κατασκευες που εχουν κανει σε δημοσιο χωρο? 3)Μπορεί ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ να κατασκευάσει ένα μαγαζί σε μια πλατεία καταπατώντας ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.