Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στο Δροσερό Πέλλας (φωτο)



Με την πανηγυρική περιφορά της εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Πέλλας, άρχισαν το απόγευμα της Παρασκευής οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στο Δροσερό Πέλλας. 
Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν σήμερα με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Δροσερού Γιώργος Δέλλιος ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκομενους που τίμησαν με την παρουσία τους τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στο Δροσερό, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε την ΔΗΚΕΠΑΠ και την Φιλαρμονική του δήμου Πέλλας για την συμβολή τους στην επιτυχία τους.







 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ερε ο νεαρός. Αχιλλέας πανταχού παρόν δεν καταλαβαίνει τίποτα πως τα καταφέρνει όλα όλοι μέρα στα κτήματα και μετά περιοδεύει σε όλο τον νόμο σας έχει φορέσει τα γυαλιά τζάμπα τρέχετε αγαπητός και χαμογελαστός σε όλους δικό μας παιδί αν αποφασίσει και πολιτευτεί θα σας αφήσει άναυδους όλους με την ισχυρή δύναμη που θα του δώσει ο λαός … κρατήστε το αυτό που σας το λέω κύριοι που φουσκώνεται συνέχεια χωρίς να κάνετε τίποτα έρχεται το ανερχόμενο αστέρι που τον περιμένουμε εδώ και καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OXI ΦIΛE TETOIA ΓIA TON AXIΛΛEA TON KANEIΣ KAKO.
    ΠPOKAΛEIΣ TON ΦΘONO EΠIΔOΞΩN KAΛOΘEΛHTΩN KAI ΘA APXIΣOYN NA TON ΠETPOBOΛOYN.
    KATA AΛΛA ΓIA TON XAPAKTHPA TOY ΣYMΦΩNΩ KAI EΠAYΞANΩ!
    ΔOYΛEYTAPHΣ, AΓAΠHTOΣ, KAΛOΣYNATOΣ!
    EXEI ΔPOMO ΠOΛY AKOMA ΓIA TA KOINA.
    EXEI ΛAMΠPO MEΛΛON!!
    KAI ΦYΣIKA OXI ΣYMBOYΛOΣ OΠOIAΣΔHΠOTE BAΘMIΔAΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9:33 εσυ τώρα σκέφτηκες τον Αχιλλέα ότι τον κάνω εγώ κακό είσαι καλά. Ο Αχιλλέας είναι ένα σοβαρό παιδί και μετρημένο το γνωρίζω από τα γενοφασια του. Αυτός γνωρίζει και ξέρει ποτέ είναι η ώρα του να κατέβει και αυτός θα το κρίνει δεν έχει ανάγκη την δίκη σου άποψη ούτε την δίκη μου. Και ως προς τους καλοθελητές που είπες ότι θα τον πετροβολησουν αυτούς ούτε καν τους υπολογίζει όλοι αυτοί οι λασπολόγοι είναι μετρημένοι στα δακτυλα. Και πάντα τον πετροβολούσαν και συνεχίζουν.
    Υ.Γ ΜΗΝ ρίχνετε αδικα κροκοδείλια δάκρυα. Υποκριτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.