Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαθητές από την Άρνισσα επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη Τζαμτζή



Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερα ευχάριστη επίσκεψη δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής στο Διοικητήριο, στην Έδεσσα. Δεκαέξι μαθητές και μαθήτριες της έκτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άρνισσας, συνοδευόμενοι από τρεις δασκάλους τους, ζήτησαν να συναντήσουν τον Αντιπεριφερειάρχη και να του θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με τη λειτουργία του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης δευτέρου βαθμού.

Ο κ. Τζαμτζής υποδέχθηκε εγκάρδια τους μικρούς επισκέπτες και τους μίλησε για την λειτουργία και τις υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης Β’ βαθμού, για τα χαρακτηριστικά του Νομού Πέλλας και για τα σπάνιας φυσικής ομορφιάς αξιοθέατα της περιοχής. Τέλος ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο στους αυριανούς πολίτες και τους αποχαιρέτησε χαρίζοντας τους από ένα βιβλίο για τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.