Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στηθαία ασφαλείας σε γέφυρες και κόμβους από την ΠΕ Πέλλας



Αντιπεριφερειάρχης Δ. Τζαμτζής: «Η προστασία της ζωής παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας»
Με την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε κόμβους και γέφυρες του Νομού Πέλλας ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις σε τμήματα του οδικού δικτύου που ήταν σκοτεινά ή κακοφωτισμένα, έργο συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00 ευρώ. 
Ήδη έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτροφώτιση με την εγκατάσταση καλαίσθητων σιδηροϊστών ύψους 9 ή 12 μέτρων σε επτά οδικούς κόμβους της Εθνικής Οδού Έδεσσας – Φλώρινας και των Επαρχιακών οδών Αραβησσού – Γιαννιτσών και Εξαπλατάνου – Αραβησσού καθώς και σε 11 γέφυρες  στις περιοχές Αψάλου – Πολυκάρπης, Αψάλου – Όρμας, Αψάλου – Λουτρών Πόζαρ, Αριδαίας – Εξαπλατάνου, Μαυροβουνίου - Λιποχωρίου, Μαυροβουνίου – Σκύδρας, Προφήτη Ηλία, Χρυσής και Αριδαίας – Λουτρακίου. Το νέο σύστημα αναχαίτισης οχημάτων εξασφαλίζει τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές συγκράτησης των οχημάτων, λαμβάνοντας υπόψη την κυκλοφοριακή ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την προστασία των ιστών φωτισμού. 
«Ενισχύουμε ουσιαστικά την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο ευθύνης μας, για τη διευκόλυνση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τις τεχνικές μας υπηρεσίες», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής επιβλέποντας, το πρωί, την εξέλιξη των εργασιών. «Η προστασία της ζωής παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να επενδύουμε, με στοχευμένες δράσεις και χρήσιμα έργα υποδομών».



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΟ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στηθαια με μα'ι'ντανό , φιλικα προς το περιβαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οργασμός ψεύδους! Ποτέ δεν χάνετε ευκαιρία για αυτοπροβολή και φωτογραφίες με ανύπαρκτα έργα! Απλά να δικαιολογήτε το μεροκάματο σας, επαγγελματίες ,άεργοι,κρατικοδίαιτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πω δεν ξέρω τα αυτονόητα ζητούμενα
    Έτσι όμως επιβιώνουν οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια
    Αυτά μας αξίζουν έως ότου αλλάξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους, αυτά είναι έργα. Άσε τους άλλους να κάνουν αυτοκινητοδρόμους, γέφυρες, φράγματα, σύγχρονα διυλιστήρια νερού, γεωθερμικά συστήματα, αναπαλαίωση εμβληματικών κτιρίων και άλλα πολλά.
    Εμείς... μπάρες, φωτιστικά σήματα και κοπές χόρτων. Εγγύηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουλάχιστον τον πολύπαθο δρόμο Μαυροβούνι - Γιαννιτσά που διάφοροι πανέξυπνοι , επιτήδειοι ,κυρίως αγρότες,ξεβιδωνουν και απομακρύνουν μπάρες με αποτέλεσμα ουκ ολίγες φορές,να βλέπεις τρακτέρ ν κόβουν κάθετα τον δρόμο.
    Τσιμενταρετε τα στηθαία μπας και εξαλειφθεί το φαινόμενο γιατί οι υπεύθυνοι αγρόν αγοράζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oti kai na lete o Tzamtzis kanei erga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Apo.to.dikotou.portofoli.vazi.lamarines.i.oli.mazi.plironoume.9.50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.