Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης



Με «ήρωες» τον Τίμπο Κουρτουά ο οποίος κατέβασε τα... ρολά σε κάθε επιθετική προσπάθεια της Λίβερπουλ και τον σκόρερ Βινίσιους Τζούνιορ, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 1-0 τους "reds" στον τελικό του εφετινού Champions League στο "Stade de France" και κατέκτησε το 14ο τρόπαιο της Ιστορίας της, ανεβαίνοντας ξανά μετά από τέσσερα χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο (77’ Φιρμίνο), Χέντερσον (77’ Κεϊτά), Σαλάχ, Ντίαζ (65’ Ζότα), Μανέ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (90’ Θεμπάγιος), Βαλβέρδε (86’ λ. τρ. Καμαβινγκά), Βινίσιους (90+4' Ροντρίγο), Μπενζεμά.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Εγώ σας τα έλεγα κι εσείς δεν το πιστεύατε. Οι μεγάλες ομάδες έχουν "βαριά φανέλα" αλλά τα 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 είναι αυτά που μετράνε. 14 χρυσά και λαμπερά για την βασίλισσα και συνεχίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω πού είσαι πιο καλός στην πολιτική η το ποδόσφαιρο; Στην πολιτική καταπλήσσεις και στην μπάλα ζωγραφίζεις. Το μόνο κακό που έχεις είναι το δεξιός και ΜΠΑΟΚ. Αστειεύομαι φίλε μην μου απαντήσεις γιατί δεν το γράφω με κακή πρόθεση αν και γαύρος!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.