Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βραβείο στη σύνθεση για συμφωνική ορχήστρα σε διεθνή μουσικό διαγωνισμό για τον συντοπίτη μας Μάριο Μυλωνά



Το 3ο βραβείο στη σύνθεση για συμφωνική ορχήστρα πήρε σε διεθνή μουσικό διαγωνισμό ο συντοπίτης μας μουσικός από την Πέλλα, Μάριος Μυλωνάς.
Πιο συγκεκριμένα, ο σπουδαστής των Ανωτέρων Θεωρητικών του Κλασικού Ωδείου Ορφανίδου (Κ.Ω.Ο.), με υπεύθυνη καθηγήτρια την Λίνα Τόνια, απέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία "Σύνθεση για Ορχήστρα" στον 7th  Vienna international music competition (διεθνής μουσικός διαγωνισμός) που διοργανώθηκε από το Franz Schubert Conservatory σε συνεργασία με το international festival of contemporary music.

Ο Μάριος Μυλωνάς
Ο Μάριος Μυλωνάς είναι από την Πέλλα και είναι κάτοχος πτυχίου από το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του ΠΑ.ΜΑΚ. Επίσης, διαθέτει μεταπτυχιακό στη Μουσική Τεχνολογία, από το Πανεπιστήμιο του York, ενώ τώρα παρακολουθεί ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών για Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών στον ήχο και την εικόνα. Παράλληλα κατέχει πτυχίο Αρμονίας, Αντίστιξης και προετοιμάζεται για το πτυχίο Φούγκας.
Συγχαρητήρια Μάριε. Καλή συνέχεια!!!


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.