Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκρίσεις έργων από την Οικονομική Επιτροπή Δήμου ΑλμωπίαςΕγκρίσεις έργων και μελετών περιελάμβανε η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας. 
Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση που έγινε το πρωί της Τρίτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκαν μελέτες και έργα που αφορούν προμήθεια εξοπλισμού για την άρδευση, προμήθεια τροφίμων για την ΔΗΚΕΑ και το ΚΕΚΠΑ, προμήθεια προβολέων για το Δημοτικό στάδιο της Αριδαίας, προμήθεια  υλικών συντήρησης και επισκευής δικτύου ηλεκτροφωτισμού,  ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών στο Γαρέφι και την  Ίδα, βελτίωση υποδομών του δικτύου της ΔΕΥΑ, αποδοχή χρηματοδοτήσεων για τα πεζοδρόμια της Αριδαίας, συντήρηση και επισκευή κάδων απορριμμάτων αλλά και την ανακατασκευή του γηπέδου της Αριδαίας με φυσικό χλοοτάπητα. 
 Τέλος ο Δήμος προκειμένου να είναι έτοιμος για την νέα αγροτική περίοδο προέβη έγκαιρα στην πρόσληψη υδρονομέων για όλες τις κοινότητες του Δήμου.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.