Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού και εκπαιδευτικού υλικού στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου ΓιαννιτσώνΗ Διοίκηση της Ν.Μ. Γιαννιτσών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς το Κέντρο                        ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΒΑΡΕΛΑ και τους μαθητές του οι οποίοι πραγματοποιώντας σχετική δράση (Readathon) ανάγνωσης μαθησιακού υλικού συγκέντρωσαν χρηματικό πόσο, το οποίο και επιδεικνύοντας ευαισθησία και γενναιοδωρία αξιοποίησαν δωρίζοντας προς την Παιδιατρική Κλινική τα κάτωθι:      

1. Ένα ανιχνευτή φλεβών Veinlite PED12
2. Έναν αναρροφητήρα  New Askir
3. Μία σειρά παιδικών βιβλίων
4. Ένα έπιπλο βιβλιοθήκης για τον χώρο αναψυχής των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παιδιατρικό Τμήμα  

Με την πρωτοβουλία του το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βαρελά και οι μαθητές του συμβάλει στην ενίσχυση του  έργου του Προσωπικού του Νοσοκομείου μας και στην ψυχαγώγηση των μικρών μας ασθενών. 

Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενική αυτή πράξη μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την καθημερινή προσπάθεια, προάγοντας ζωτικής σημασίας υπηρεσίες αρωγής και υγείας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 
Ο  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 
του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

     ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ                             

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.