Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΝΙ Πέλλας: Οι συγκεντρώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς σε Έδεσσα και ΓιαννιτσάΜε αγωνιστικές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Έδεσσας και των Γιαννιτσών σωματεία και φορείς του Νομού Πέλλας τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά, με τη συμμετοχή και της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας.

Στις συγκεντρώσεις χαιρέτησαν εκπρόσωποι σωματείων και φορέων, μεταξύ αυτών και εκπρόσωπος του ΔΣ της ΕΝΙΠ.

Στο χαιρετισμό της ΕΝΙΠ καταγγέλθηκε η διαχρονική άρνηση όλων των κυβερνήσεων τουλάχιστον της τελευταίας 10ετίας, να ενισχύσουν ουσιαστικά τις δημόσιες δομές υγείας του νομού μας, τα σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των χειρουργείων του νοσοκομείου Γιαννιτσών, λόγω της κατάληψης των χώρων του για την ανάπτυξη κλινών ΜΕΘ, εξαιτίας της άρνησης της κυβέρνησης να προχωρήσει σε επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας. Καταγγέλθηκε ο δραματικός περιορισμός του έργου των κλινικών του χειρουργικού τομέα των δύο νοσοκομείων του νομού, το κλείσιμο της ΜΕΘ του νοσοκομείου Έδεσσας, ο κίνδυνος να μπει λουκέτο και στο ακτινολογικό τμήμα του ίδιου νοσοκομείου και το όργιο των αναγκαστικών μετακινήσεων για να συγκαλύπτεται η ανυπαρξία πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
 Αποστολίδης Χαράλαμπος                Καραπαναγιώτης Κωνσταντίνος 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.