Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιερές Ακολουθίες σε Έδεσσα και Γιαννιτσά



ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ
Την Τετάρτη 1 Ιουνίου, εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αναστάσεως του Κυρίου Κοιμητηρίων Εδέσσης. Το απόγευμα της Τρίτης, στις 6:30, θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και Λιτανεία εντός του Κοιμητηρίου, ενώ το πρωί της Τετάρτης θα τελεσθεί Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 3.00 το μεσημέρι της Τετάρτης θα τελούνται Τρισάγια.

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, εορτή της Αναλήψεως, πανηγυρίζει το φερώνυμο Παρεκκλήσιο των Καταρρακτών Εδέσσης. Το απόγευμα της Τετάρτης στις 6:30 θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός, το πρωί της Πέμπτης στις 7.00 θα τελεσθούν  Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης στις 6:30, θα τελεσθεί Ιερά Παράκλησις υπέρ των μαθητών που δίνουν εξετάσεις.

ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ
Από την Δευτέρα 30 Μαΐου και κάθε Δευτέρα έως και τον μήνα Σεπτέμβριο στο Ιερό Εξωκκλήσιο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Γαβαλιώτισσα) της ενορίας Αγίων Πάντων Εδέσσης θα τελείται Θεία Λειτουργία.

Το βράδυ της Τρίτης 31 Μαΐου, στις 9:00 μ.μ., θα τελεσθεί ιερά Αγρυπνία στους Ιερούς Ναούς Αγίας Σκέπης, Αγίων Πάντων και Αγίας Βάσσης Εδέσσης για την απόδοση της εορτής του Πάσχα.

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Την Τρίτη 31 Μαΐου, από 20.30 μέχρι 0.30, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών θα τελεσθεί Αγρυπνία για την Απόδοση της εορτής του Πάσχα.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.