Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιήθηκε στο Φιλίππειο Γιαννιτσών η ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Υγεία - ενημέρωση και επικαιρότητα»



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/5/22 στο Φιλίππειο Γιαννιτσών η ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Υγεία: ενημέρωση και επικαιρότητα». 
Είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε πολίτες του Νομού μας καθώς και εκπροσώπους τοπικών φορέων.
Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς που βρέθηκαν μαζί μας, έπειτα από πρόσκλησή μας, επιστήμονες της Πανελλήνιας Ομάδας Επαγγελματιών Υγείας (Π.Ο.Ε.Υ.). Ανάμεσά τους ο καταξιωμένος Μοριακός Γενετιστής, κ. Καλογερίδης Αθανάσιος ο οποίος μας ενημέρωσε και απάντησε σε δικές μας ερωτήσεις επάνω σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν σοβαρά την κοινωνία,  και ο Ψυχίατρος κ.  Σύρπης Γεώργιος ο οποίος συζήτησε μαζί μας για τις επιπτώσεις του Covid-19 στην ψυχική μας υγεία.
Δυνατό παρόν με έναν διαφορετικό και πιο αγωνιστικό στίγμα του αγώνα που διεξάγουμε έδωσαν οι απεργοί πείνας του Υπουργείου Υγείας. 
Ο Δήμαρχος  Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόριος βρέθηκε τυχαία στον ίδιο χώρο, προσκλήθηκε από μας να παραβρεθεί στη συζήτηση και αρνήθηκε. Να σημειώσουμε ότι με υπογραφή του Δημάρχου, οι οικογένειες των συναδέλφων από το  «Βοήθεια στο σπίτι», καταδικάστηκαν σε αναστολή εργασίας χωρίς μισθό. 
Οι Υγειονομικοί Πέλλας συνεχίζουμε τον αγώνα μας κατά της υποχρεωτικότητας οποιασδήποτε ιατρικής πράξης.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, την Κυριακή 22/05/22 στη Θεσσαλονίκη 17:30 στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Festival Υγείας, Αγάπης, Ειρήνης, Ελευθερίας.
Σας περιμένουμε σε μια «Γιορτή Υγείας»

Υγειονομικοί Πέλλας σε αναστολή


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.