Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι δράσεις του Συλλόγου Παραπληγικών Πέλλας (φωτο)



Η αγάπη του κόσμου απέναντι σε άτομα που χρειάζονται την στήριξη και την βοήθεια από όλους εμάς πιάνει τόπο με την προσφορά ανθρώπων που είναι δίπλα στον Σύλλογο μας, με διάφορες δράσεις και φυσικά με την συλλογή των πλαστικών καπακιών. 
Όλα αυτά φέραν αποτελέσματα και είμαστε υποχρεωμένοι απέναντί σας για να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας. 
Πρώτον η δράση που έγινε για την μνήμη του μικρού Βαγγέλη και με την συμμετοχή διαφόρων φορέων στην πόλη μας στα Γιαννιτσά  συγκεντρώθηκαν κάποια χρήματα όπου και αγοράστηκαν άμεσα παιδικά αμαξίδια και 1 αμαξίδιο ειδικού τύπου για την ομάδα των Μαραθονοδρόμων των Γιαννιτσών. Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Πέλλας για την οργάνωση της δράσης και την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου για την δράση αυτή.
Δόθηκαν λοιπόν 1 αμαξίδιο παιδικό στο 1ο ειδικό Δημοτικό σχολείο της ΕΛΕΠΑΠ 1 παιδικό αμαξίδιο στην Θεσσαλονίκη και 1 παιδικό αμαξίδιο στην Ορεστιάδα. Ευχαριστούμε όλους πολύ.
Οι διαιτητές της ΕΠΣ Πέλλας μας δώρησαν 1 αμαξίδιο που δόθηκε στην Ημαθία  και στηρίξαμε μία οικογένεια άπορη. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, και ελπίζουμε να υπάρξουν μιμητές σαν και εσάς γιατί υπάρχουν πολλά αιτήματα και καθημέρινα παλεύουμε για να βοηθήσουμε αυτούς τούς ανθρώπους.
Από την συλλογή των καπακιών στείλαμε σε συνεργασία με τα Ελληνικά Μάρκετ 1 παιδικό αμαξίδιο που το παρέδωσε σε μία οικογένεια στην Θεσσαλονίκη.
Επίσης δόθηκε στον πολιτιστικό μορφωτικό Σύλλογο Μεταμόρφωσης Χαλκίδικής 1 απλό αμαξίδιο για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής τους. 
Δόθηκε 1 απλό αμαξίδιο στην ΕΝΕΓΥΛ στο Ηράκλειο Κρήτης. 
Δώσαμε στην Χαλκιδική1 καρεκλάκι φαγητού σε μιά ηρωίδα μητέρα για το παιδί και είμαστε σε αναζήτηση για ένα καρότσι παιδικό.
Τέλος, στον Σύλλογο Τριτέκνων Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ" στείλαμε 3 νεφελοποιητές και 1 πιεσόμετρο για να ενισχύσουν Κέντρα Υγείας της περιοχής τους. Η συνεργασία με τον Σύλλογο αυτόν έχει αρκετά χρόνια και η Πρόεδρος και το υπόλοιπο Δ.Σ είναι πολύ δραστήριοι και στηρίζουν την τοπική τους κοινωνία.
Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί όλους που νοιάζονται για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη και το δείχνουν με διαφορετικό τρόπο είτε με κάποια δράση, είτε με μία δωρεά είτε με την συλλογή των πλαστικών καπακιών. 
Με εκτίμηση 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου





 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.