Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία η Αθλητική Πολιτιστική Γιορτή στον Αρχαιολογικό Χώρο Πέλλας (φωτο)



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης η Αθλητική Πολιτιστική Γιορτή στον Αρχαιολογικό Χώρο Πέλλας με τους Ολυμπιονίκες Απόστολο Τασκούδη και Γιάννη Τσίλη.

Την Αθλητική Πολιτιστική Γιορτή διοργάνωσαν το Δημοτικό Σχολείο της Νέας Πέλλας και της Παραλίμνης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πέλλας, την Εφορία Αρχαιοτήτων Πέλλας, την Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, και την ΕΘΝ.Ο.Α (Εθνική Ολυμπιακή  Ακαδημία).

Μαθήτριες/τές του Δημοτικού Σχολείου Παραλίμνης, του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πέλλας και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών  συναντήθηκαν στον Αρχαιολογικό Χώρο Πέλλας με τους  Έλληνες Ολυμπιονίκες  Απόστολο  Τασκούδη και Γιάννη Τσίλη.
Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν να αναδείξουν όλοι μαζί τη μορφωτική και εκπαιδευτική αξία των Ολυμπιακών Αγώνων, συνδέοντας  το μάθημα της Φυσικής Αγωγής (παιχνίδι, άσκηση) με την Ιστορία της άθλησης στην Πέλλα, πρωτεύουσα  της Μακεδονίας , την  αξία του Εθελοντισμού για την υγεία  καθώς θα πραγματοποιηθεί η  6η  Εκπαιδευτική εθελοντική Δράση για δότες αίματος και μυελού των οστών και την δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. 
Καλεσμένοι ήταν ο Θεοδόσης  Παυλίδης, προπονητής του Παλαιστικού Συλλόγου «Α.Σ  Δυτικού Πέλλας», 3ος στον κόσμο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα   ελευθέρας πάλης στην άμμο και ο Βασίλης Τσαλικίδης, διεθνής πρωταθλητής στο αγώνισμα της κωπηλασίας με  διακρίσεις σε Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πέλλας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον εμπνευστή της ιδέας, καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Χρήστο Μπαλάσκα,  στους εκπαιδευτικούς και μαθητές των σχολείων Παραλίμνης, Νέας Πέλλας και 6ου δημοτικού  Γιαννιτσών, καθώς και στους Ολυμπιονίκες  Απόστολο Τασκούδη και Γιάννη Τσίλη και φυσικά στα δύο δικά του παιδιά, στο διεθνή πρωταθλητή κωπηλασίας Βασίλη Τσαλικίδη και στον παγκόσμιο πρωταθλητή ελευθέρας πάλης στην άμμο Θεοδόση Παυλίδη. 
arxiolpel
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.