Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι προτάσεις για την ονομασία του ΚΙΝΑΛ στην ψηφοφορία της Κυριακής



Τις ονομασίες Κίνημα Αλλαγής και ΠΑΣΟΚ–Κίνημα Αλλαγής, με τα ανάλογα σήματα, το ρόδο και τον πράσινο ήλιο, να τις συνοδεύεουν, καλούνται να επιλέξουν για το όνομα του κόμματος όσοι πάρουν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, την Κυριακή 8 Μαΐου.

Αυτά τα δύο ονόματα θα περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο, τα οποία προτείνει η νέα ηγεσία, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. Η τελική πρόταση διαμορφώθηκε μετά από συνεχείς συσκέψεις, τις τελευταίες ημέρες, στη Χαριλάου Τρικούπη, υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη, όπου εξετάστηκαν τα πολιτικά και νομικά πλεονεκτήματα κάθε ονομασίας, ενώ απορρίφθηκαν προτάσεις όπως ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. να δουμε ιδέες και προτάσεις : πχ Κόμμα Βολεμένων (ΚΟΒΟ) ή Δεξιά Άλλου Τύπου (ΔΕΞ-ΑΛΤ)
    ή ΑΡΑΖΩ (στο 5% εννοεί )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμιά πρόταση για την αποπληρωμή των χρεών υπάρχει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aντι να αποφασίσουν ποιο όνομα και σύμβολο θα τους αντιπροσωπεύει , ας αποφασίσουν πώς και πότε θα αποπληρώσουν τα χρέη του κόμματος, εκτός και άν τους τα πληρώσει ο Μαρινάκης, με τον όρο ότι ο Ανδρουλάκης θα συγκυβερνήσει με την ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.