Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Παιονίας για θέματα του Δήμου (φωτο)



Την Τρίτη 24 Μαΐου ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο αντιδήμαρχος Θανάσης Τζούρτζος συναντήθηκαν, στα γραφεία του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ) στην Αθήνα, με τον αντιστράτηγο Αντώνη Κονδύλη όπου και διευθέτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εξαγορά από τον δήμο Παιονίας της πλατείας 28ης Οκτωβρίου ( άνω ΣΟΑ). 
Όπως είναι γνωστό από προηγούμενη ανακοίνωση του δήμου η δημοπράτηση της ανάπλασης της πλατείας έχει ολοκληρωθεί και το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου. Την ίδια ημέρα επίσης, είχαν προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία του ΑΔΜΗΕ με τους κ. Κώστα Τσιρέκη και Νίκο Ζούρο προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα ενεργειακής επένδυσης - net metering, της «Ενεργειακής Κοινότητας Δήμου Παιονίας» με στόχο την ενεργειακή αυτονομία του δήμου Παιονίας.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.