Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Μάκης Δημητριάδης στη νέα Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας



Με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έκλεισε σήμερα, Κυριακή, τις εργασίες του το 14ο συνέδριο της ΝΔ. Ήδη χτες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάρτισης του ψηφοδελτίου για τη νέα ΠΕ, στο οποίο τελικά συμμετέχουν 210 υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, από τους οποίους εκλέχθηκαν οι 150. 
Ένας από τους νεαρούς υποψήφιους Οννεδίτες, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας Μάκης Δημητριάδης, συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία και κατάφερε την επανεκλογή του στη νέα Πολιτική Επιτροπή. Σε δήλωσή του αναφέρει:
''Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνέδρους, και κυρίως τις Οννεδίτισες και τους Οννεδίτες,  που για ακόμη μια φορά με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ.
Μαζί με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο μας Kyriakos Mitsotakis και τον Γραμματέα  μας και πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα κόμμα δυνατό, ανοιχτό στην κοινωνία και δίπλα σε κάθε πολίτη!
Βγαίνουμε μπροστά  και οικοδομούμε, όλοι μαζί,  ένα καλύτερο μέλλον για την γενιά μας!! ''

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.