Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βράβευση Ευαγγελίας Φράγκου του ΝΟΓ από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία



Σε μια λαμπρή τελετή η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές της χρονιάς που μας πέρασε που τίμησαν τα ελληνικά κουπιά με τις επιτυχίες τους σε διεθνή επίπεδο.  Παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενακη και του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρίου Ιερώνυμου καθώς και πολλών επίσημων μελών της ΕΚΟΦΝΣ πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ανάμεσα στους διακριθέντες αθλητές του 2021 ήταν και η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγέλια Φράγκου η οποία διακρίθηκε και στα τέσσερα πρωταθλήματα που συμμετείχε.
Συγκεκριμένα:
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 (Τσεχία)
Χάλκινο : Α.Αραμπατζή-Ε.Φράγκου   Διπλό σκιφ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων (Βουλγαρία)
Χάλκινο: Ευαγγελία Φράγκου Σκιφ

Ευρωπαϊκο πρωτάθλημα Κ23 (Πολωνία)
Χρυσό: Ευαγγελία Αναστασιάδου-Ευαγγελία Φράγκου Διπλό σκιφ

Ευρωπαϊκό Εφήβων-Νεανίδων (Γερμανία)
Χρυσό: Ευαγγελία Φράγκου - Στέλλα Νάτσιουλα - Διπλό σκιφ

Η Ευαγγελία στη μέχρι τωρα αθλητικής της πορεία συνεχίζει να διακρίνεται και να τιμά τουν Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών και τα ελληνικά χρώματα αγωνιζόμενη με την Εθνική ομάδα Κωπηλασίας.
Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την αθλήτρια του και τις εύχεται καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της και την κατάκτηση πολλών ακόμη διακρίσεων!!!




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.