Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: H εντυπωσιακή αύξηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και στην Πέλλα προπομπός της επερχόμενης πολιτικής αλλαγής



"H εντυπωσιακή αύξηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στην Πέλλα (60% την χθεσινή μέρα και 5πλασιασμός από το 2019) προπομπός της επερχόμενης πολιτικής αλλαγής".
Αυτό επισημαίνει ο πρώην βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης σχολιάζοντας την συμμετοχή στις χθεσινές εσωκομματικές διαδικασίες στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Π.Ε Πέλλας.

Η δήλωση του Γιάννη Σηφάκη έχει ως εξής: 
"Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που πανελλαδικά προχθές είχε 61.000 μέλη από χθες έχει 172000 μέλη. Επανεξέλεξε τον Αλέξη Τσίπρα πρόεδρο του με εντυπωσιακό αριθμό ψήφων και την Κεντρική Επιτροπή για πρώτη φορά με άμεση ψηφοφορία από όλα τα μέλη.  Έγινε ένα μεγάλο, μαζικό, νεανικό, ριζοσπαστικό Κόμμα που πλέον ρίζωσε για τα καλά μέσα στην κοινωνία. Ένα άλλο Κόμμα από αυτό που ξέραμε ως τα χθες. 
Στην Πέλλα ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε χθες τα μέλη του κατά 60% και τα πενταπλασίασε συνολικά από τις εκλογές του 2019 και μετά. Στην χθεσινή ψηφοφορία έγιναν μέλη και ψήφισαν 765 επιπλέον συμπολίτες μας μαχητικά, ώριμα, αποφασιστικά. 
Για την πτώση της αντιλαϊκής και επικίνδυνης κυβέρνησης Μητσοτάκη, την κυβέρνηση της ακρίβειας, της αναλγησίας, των δισεκατομμυρίων αναθέσεων σε κολλητούς, των golden boys, της εγκατάλειψης του δημόσιου συστήματος υγείας ακόμη και σε πανδημία, της οικογενειοκρατίας, της διάλυσης της εργασίας, της περαιτέρω φτωχοποίησης των μικρομεσαίων και των αγροτών.
Για την ελπίδα στον τόπο που είναι ζωντανή και έρχεται. Πιο ώριμη, πιο σίγουρη, πιο αποφασιστική. 
Η Νομαρχιακή Οργάνωση μας στην Πέλλα ενωμένη ακόμη πιο δυνατή από χθες και πιο αποφασιστική θα συνεχίσει τον αγώνα για την πολιτική αλλαγή που οι πολίτες και της Πέλλας έχουν ήδη αποφασίσει και θα την κάνουν πράξη όποτε και αν κληθούν να το κάνουν." 



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 comments:

  1. Ελπίζεις και εσυ καημένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι πεις Γιάνη.
    Έναν υποψήφιο είχατε και πήρατε όλα τα τσικό απ' το χέρι για να φαίνεστε πολλοί.
    Δηλαδή
    Με το ζόρι να ψηφίσουν όλοι έναν και το παιδομάζωμα θυμίζει κολεκτίβες και κολχόζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πηγαίνοντας Βουλγαρία για να φουλάρεις καύσιμα και ψώνια την περικεφαλαια την αφήνεις τελωνείο μακονομαχε της συμφοριασμενης αριστείας;

      Διαγραφή
    2. Ο δικός σου ήθελε να συνάψει στενές σχέσεις με Βούλγαρους, Σκοπιανούς κλπ.
      Προσωπικά ούτε έχω πάει ποτέ ούτε σκοπεύω .
      Θα περιμένω τον αλ ξη για καύσιμα, τρόφιμα και λεφτά με το δελτίο.
      Δεν νομίζω να το ξέχασες?

      Διαγραφή
    3. Μπερδεύεσαι, με τον δικό μας ή βενζίνη ήταν στο 1,65-70, σταμάτησε τα λουκέτα, άνοιγαν και δούλευαν μαγαζάκια, αντιθέτως ο κουλης άδειασε τους δρόμους, τα μαγαζιά, τα σούπερ μάρκετ, φαντάζομαι να είσαι καλοπληρωτης στην ρήτρα αναπροσαρμογης, να βοηθάς εκεί τους δικούς σου να χτίζουν βίλες, μην είσαι τίποτα τζαμπατζης.
      Όσο για τα κουπόνια, οσωνουπο θα τα μοιράσει ο κουλης έσω έτοιμος για αίτηση.

      Διαγραφή
    4. Για κάνε μια ερώτηση στον τζαμζη να σου πει τι εστί βερίκοκο.

      Διαγραφή
  3. Ο γιατρός λέει Ν λέμε ναι ...το ΠΑΣΟΚ είχε διπλάσιους ψηφοφόρους στις χαζές εκλογές που έκανε για το όνομα και εσείς για έναν Αλέξη με τα πιτσιρίκια 14 -15 χρόνων ούτε τους μισούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σας ενοχλεί που ψηφίζουν οι 15χρονοι; το ότι τους δίνουν δίπλωμα οδήγησης στα 17 ,δεν είναι επιπόλαιο; ΄πόσοι 17χρονοι σκοτώνονται από τροχαία ατυχήματα,προκείμένου να δουλέψουν οι σχολές οδήγησης;Γιαστί να μη ψηφίζουν οι 15χρονοι ,που αφορά τομέλλον τους τη ζωήβ τους,αντί να αποφασίζουν οι 80χρονοι βολεμένοι συνταξιούχοι,που διαμορφώνουν γνώμη ακουγοντας Παπαδάκη,και Πορδοσάλτε;Η Ελλάδα αιμορραγεί από μετανάστευση νεολαίας κι όχι από μετανάστευση 80αρηδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους φουσκώνουν τα μυαλά τα λαμογια τους, αναπαράγουν και τα ούφο.
      Βλέπε Μακεδονικο πως τους δούλευαν.

      Διαγραφή
    2. Το άλλο με τον Τοτό δεν είπες

      Διαγραφή
  5. Στο ΠΑΣΟΚ ψήφιζαν και ΝΔ γιατί είναι το δεκανίκι τους και χωρίς να γράφονται. Ότι νόμο φέρνει η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ την ψηφίζει γιατί δεν ενώνονται άραγε να ενώσουν και τα χρέη που χρωστάνε 750 εκατομμύρια ποτέ θα πληρώσουν αυτοί; μόνο ο κόσμος με την ρήτρα τους όλοι μαζί να τα οικονομία ε. Και μερικούς αν εγκεφάλους από σας σας φταίει ο συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι οτι πεις άσχετε για δες πόσους πρώην πασοκους εχει ο συριζα και πόσους ο κουλης ...αλλα τι λέω εσύ τα βλέπεις όλα με την κομματικά με μαρμελάδα στα μάτια

      Διαγραφή
    2. 6,46 δεν τους ενοχλεί που το ακροδεξιό Λάος είναι στην κυβέρνηση, ανθέλληνες που τα έχουν βάλει με τα παιδιά μας, που έχουν φάει και τους σοβάδες για μια ακόμη φορά η δεξιά, που δεν μπορούμε να πληρώσουμε τις πρώτες ανάγκες μας πλέον ΔΕΗ καύσιμα, τρόφιμα και σε λίγο το νερό, δεν τους ενοχλεί που χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ και τα χρεώνουν στις πλάτες μας, για όλα τους φταίει ο Σύριζα, το κόμμα αυτό που κυβερνησε 4,5 χρόνια, δεν έφαγε ευρώ, άφησε για πρώτη φορά στην ιστορία ταμείο, συμμάζεψε την χώρα, και φταίει και για το μήλο που έφαγε ο Αδάμ.
      Ρε άι από δω ασχοληθείτε με κάνα πουλί να ξελαπικαρει ο εγκέφαλος σας άθλιοι.
      Να γιατί φτάσαμε εδώ, γιατί ψηφίζουν κάτι τέτοια ανεγκεφαλα που ψάχνουν την βολή τους.
      Αντε γειά.

      Διαγραφή
  6. Όποιος διαβάσει τα παραπάνω σχόλια δεν θα του είναι δύσκολο να καταλάβει γιατί φτάσαμε εδώ σάν χώρα ,και πολύ περισσότερο που πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠOY EIΣAI PE ΓIANAPE! MHN XANEΣAI. EXOYME ΠOΛY ΔOYΛEIA NA KANOYME. TΩPA OI EΔPEΣ ΘA ΠANE MIA , MIA. KANEIΣ ΔEN ΘA ΠAPEI 2. ΠPEΠEI ΨYXH MOY NA BΓEIΣ ΠPΩTOΣ. KAI ΘA TA KATAΦEPOYME. ΣE AΓAΠAME ΓIANH MAΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σηφακη την μονη αλλαγή που βλέπω εγώ είναι οτι το ΠΑΣΟΚ σας φτάνει και σας βλέπω παλι στο 6% !,αυτό είναι καλό για σένα γιατι η ανταγωνίστρια σου θα πάει φυσικά σε άλλο κόμμα.
    ΥΓ περισσέψανε τα ζαχαρωτά για τα δεκαπεντάχρονα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να τος , εμφανίστηκε ...... κ έλεγα που είναι χαμένη αυτή η ψυχή..... βγαίνουν σιγά-σιγά από τις τρύπες τους ένας-ένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν είχατε μυαλό και σας ενδιέφερε ο τόπος που ζείτε, τον Σηφακη θα έπρεπε να τον προσέχετε ωσάν κόρη οφθαλμού, είναι ικανότατος, δουλευταρας, συγκροτημένος, οργανωτικότατος, φιλότιμος, και ότι έχει κάνει για τον τόπο αυτόν, δεν το έχει κάνει κανείς συντοπίτης σας.
      ΑΝ, είχατε νιονιο, αλλά δεν έχετε.

      Διαγραφή
    2. 12:20 και λοιποί από πάνω που παρσλογιζεστε :
      Ακρίβεια σε καύσιμα, ενέργεια, τρόφιμα, ανεργία στα ύψη, χιλιάδες νεκροί στην πανδημία λόγω υποβάθμισης της υγείας, έλεγχος στα ΜΜΕ, σκάνδαλα, διαφθορά, εγκληματικοτητα στα ύψη, καταστολή σε πάρκα, πλατείες, πανεπιστήμια, 102 νεκρούς έκαψαν με σχέδιο για να πάρουν την εξουσία, κατέστρεψαν χιλιάδες εκτάσεις προς εκμετάλλευση (πυρκαγιές), νομοσχέδια καταστροφής σε παιδεία κ εργασία.
      ΔΡΟΜΟ.
      ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΌΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΩΡΑ για τα παιδιά σου για τα παιδιά όλων μας, για ένα καλύτερο αύριο.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.