Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε Συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη διάνοιξη του συνοριακού σημείου Πρόμαχοι - Majden ο Ι. ΤζαμτζήςΗ εγκατάσταση νέου συνοριακού σημείου διέλευσης στους Προμάχους - Majden εξετάσθηκε στη συνεδρίαση των μελών της Μικτής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, από την Ελλάδα και την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια.  
Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των μελών της Επιτροπής, μετά τη συνεδρίαση της Θεσσαλονίκης , πέρυσι στα τέλη Μαϊου.  Η Μικτή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, θα ξεκινήσει προμελέτη του έργου για τον προϋπολογισμό του κόστους κατασκευής και  τις τεχνικές δυσκολίες που προκύπτουν από τις ιδιαιτερότητες και τη μορφολογία της περιοχής.

 

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 comments:

 1. Δηλαδή η κεντρική Μακεδονία θα αποκτήσει άλλο ένα σημείο επικοινωνίας με τη βόρεια Μακεδονία;
  Τελικά η ΝΔ είναι πραγματικά ένας συνεχιστής της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ αν όχι σε όλα , αλλά στα περισσότερα θέματα.
  Είχαμε ντορκα και Σιγή που τρέχανε στα βουνά και στα λαγκάδια, τώρα συνεχίζει ο Νταν αφού τακτοποίησε τα στηθαία στους δρόμους της Πέλλας.
  Για το χειρότερο οδικό δίκτυο της περιοχής, για τον καροδρομο προς Θεσσαλονίκη, για την ανυπαρξία σύνδεσης την Εγνατία , όλα καλά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.