Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε δύο κινηματογραφικά φεστιβάλ της Ευρώπης η ταινία ''Routine'' του Γιαννιτσιώτη Αργύρη Ταφραλίδη



Η δεύτερη ταινία του συντοπίτη μας κινηματογραφιστή από τα Γιαννιτσά Αργύρη Ταφραλίδη, "Routine", παίζεται σε δύο ευρωπαϊκά κινηματογραφικά φεστιβάλ με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βασίλη Δεμιρτζόγλου από το Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα, η ταινία θα προβληθεί από την 1η Αυγούστου στο Φεστιβάλ "Festival del Cinema di Cefalù" στη Σικελία της Ιταλίας, ενώ έχει ήδη προβληθεί στο Φεστιβάλ First-Time Filmmaker Sessions @ Pinewood Studios της Αγγλίας.
Στην ταινία, όπως προαναφέρθηκε, παίζει o Βασίλης Δερμιτζόγλου. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Αργύρη Ταφραλίδη. Το κάστινγκ και την επιμέλεια παραγωγής έχει η Χριστίνα Ταφραλίδου και script Νικόλαος Ταφραλίδης. Την μουσική έγραψε ο Χρήστος Αγιαννίδης.
Η υπόθεση της ταινίας -όπως άλλωστε υποδεικνύει και ο τίτλος της- έχει να κάνει με την "τρομακτική" καθημερινότητα, την ρουτίνα. 
Τέλος, να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα έγιναν στα Γιαννιτσά πριν από τρία χρόνια.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο κινηματογραφικό "ταξίδι" της ταινίας του Αργύρη Ταφραλίδη και όλων των συντελεστών της!!!

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.