Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 12χρονη πέθανε στον ύπνο της



Μια 12χρονη κοπέλα βρέθηκε νεκρή από τους γονείς της στο κρεβάτι της σήμερα το πρωί στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Το κορίτσι φέρεται να πέθανε κατά τη διάρκεια του ύπνου της. Οι απαρηγόρητοι γονείς κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο και διαπίστωσε το θάνατο του παιδιού. Η σορός της 12χρονης έχει μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία του ΑΠΘ και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να διακριβωθεί ο θάνατός της.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Τυχαίο ότι το παιδί ήταν πλήρως εμβολιασμένο? Αλλά συγγνώμη το εμβόλιο δεν φταίει σε τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μα ς πείτε όμως από τι πέθανε το αγγελούδι μπας και μερικοί ξυπνήσουν ,καλό παράδεισο άγγελε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παιδί δεν ήταν εμβολιασμενο, διαβάστε δηλώσεις...αλλά οι βλαμενοι ψεκασμενοι όλα τα βλέπουν αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι πως έφυγε ένα παιδι τόσο ξαφνικά χωρίς ευκρινή αίτια! Τώρα αν εσυ θέλεις να πιστεύεις πως το εμβόλιο δεν φταίει σε τίποτε είναι δικό σου θέμα! Αλλά τελευταία όλο για ξαφνικους θανάτους νέων ανθρώπων ακούμε και επειδή θα σπευσεισ να με αποκαλεσεις ψεκασμενο σε πληροφορώ πως είμαι πληρως εμβολιασμενος! Έχω αρχίσει ομως να αμφιβάλλω για πολλά και να ανησυχώ συγχρονωσ. Όσο για το εάν ήταν εμβολιασμένο διάβασε καλύτερα τις δηλώσεις που έγιναν!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.