Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταδικάστηκε εκπαιδευτικός που προσπάθησε να φιλήσει 15χρονη στην Σκόπελο



Σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε εκπαιδευτικός που προσπάθησε να φιλήσει 15χρονη στην Σκόπελο.
Όπως αναφέρει το gegonota.news, κεκλεισμένων των θυρών έγινε χθες στον Βόλο η δίκη για τον 57χρονο εκπαιδευτικό από την Αλεξανδρούπολη. Τον Αύγουστο του 2019 ο 57χρονος πλησίασε σε παραλία της Σκοπέλου ένα 15χρονο κορίτσι, που έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο νησί και προσπάθησε να την φιλήσει.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο 57χρονος που δεν ήταν χθες στη δίκη αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, πλησίασε την ανήλικη στην παραλία και άρχισε να την ρωτάει για τα μαθήματά της. Στη συνέχεια την χάιδεψε στα μαλλιά και προσπάθησε να την φιλήσει στο στόμα.

Μάρτυρες στο περιστατικό ήταν διερχόμενοι τουρίστες  ενώ η 15χρονη έβαλε τις φωνές και έτρεξε να βρει την οικογένειά της.

Ο πατέρας της ήταν εκείνος που εντόπισε τον εκπαιδευτικό λίγη ώρα αργότερα, να κάθεται με την δική του οικογένεια και κάλεσε την αστυνομία. Του ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας , ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως το χάδι στην ανήλικη ήταν πατρικό και δεν προσπάθησε να την φιλήσει.

Χθες ο εκπαιδευτικός καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση, με αναστολή.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.