Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη χρηματοδότηση στους Δήμους για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους - 1,6 εκατ.ευρώ στους δήμους της Πέλλας



Με γνώμονα τη συνεχή στήριξη της Αυτοδιοίκησης και στο πλαίσιο των διαρκών παρεμβάσεων που αναλαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, σε συνεννόηση με την ΚΕΔΕ και το Υπουργείο Οικονομικών, κατανέμεται στους Δήμους όλης της χώρας συνολικό ποσό ύψους 90 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει ήδη προηγηθεί, φέτος, η ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης με συνολικά 136 εκατομμύρια ευρώ στους δήμους και τις περιφέρειες, για την αντιμετώπιση και του ενεργειακού κόστους, καθώς και στις σχολικές επιτροπές για τη θέρμανση των παιδιών μας την περίοδο μέχρι τον Μάιο.

Στους Δήμους της ΠΕ Πέλλας κατανέμονται συνολικά 1.607.961,57 ευρώ και συγκεκριμένα σε κάθε Δήμο:
Αλμωπίας, 234.357,20 € 
Έδεσσας, 361.090,11 €
Πέλλας, 806.672, 39 € 
Σκύδρας, 205.841, 87 € 

Δείτε ΕΔΩ την σχετική απόφαση
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Θεωρώντας σας έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς ιστότοπους και γνωρίζοντας την καλή σχέση που έχετε με την αλήθεια και την σωστή πληροφόρηση, θα ήθελα να ρωτήσω: γιατί το σχόλιο που αναρτησα και ήταν ορατό για δύο ημερες ως δια μαγείας ανακλήθηκε; Δεν εμπεριείχε ούτε υβριστικό, ούτε ρατσιστικό αλλά ούτε και ψευδές περιεχόμενο. Πάντως ανεξάρτητα από το τι θα πράξετε ως ιστότοπος σας ευχαριστώ για την συχνή φιλοξενία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σίγουρο ότι τα εύστοχα σχόλια και οι κριτικές βοηθούν στην αξιολόγηση της ποιότητας μιας ιστοσελίδας. Τα δικά σας σχόλια ανεξάρτητα αν συμφωνεί κανείς ή διαφωνεί με αυτά ανεβάζουν την ποιότητα της σελίδας μας. Οι λόγοι διαγραφής του σχολίου σε αυτό το χρόνο δεν μπορούν να εξακριβωθούν. Ενδεχόμενο να έγινε εκ παραδρομής από συντάκτη της σελίδας και πάντως σίγουρα όχι από εξωτερικούς παράγοντες που η ηλεκτρονική μας εφημερίδα δεν δίνει κανένα απολύτως χώρο.

      Διαγραφή
  2. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτά συμβαίνουν στις λειτουργίες των ιστοσελίδων και μάλιστα συχνά. Ουδέποτε διανοήθηκα ότι το σχόλιο μου ανακλήθηκε εξ αιτίας εξωγενών παραγόντων 'η ηθελημένα ώστε να προστατευθεί κάποιος. Όποιος θίγεται είτε προσωπικά, είτε ως οργανισμός, μπορεί να μου απαντήσει ώστε οι αναγνώστες σας να έχουν μια ποιο ολοκληρωμένη άποψη. Η ιστορία όμως δείχνει ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά δεν απαντούν ποτέ και σε κανένα ερώτημα γιατί τα επιχειρήματα τους είναι ανυπαρκτα. Δυστυχώς για αυτούς όλοι οι όμοροι Δήμοι "πάνε τρενο" σε έργα, υποδομές, προβολή και ανάπτυξη και εμείς είμαστε ο ουραγός και ο φτωχός συγγενής της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.