Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΛ.ΑΣ: Συμβάντα τελευταίου 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία


Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα και συμβάντα του τελευταίου 24ωρου που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης):
ΚΙΛΚΙΣ
Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης 
Συνελήφθη χθες (24 Ιουνίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, αλλοδαπή γυναίκα, καθώς όπως διαπιστώθηκε καλλιεργούσε σε οικόπεδο δίπλα από την οικία της, συνολικά 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 50 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Εξιχνίαση κλοπής 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον προηγούμενο μήνα σε περιοχή του Κιλκίς, διέρρηξε σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ, διάφορα αντικείμενα αξίας 500 ευρώ και 2 τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησε 2 αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ ύψους 950 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Σύλληψη για 
ναρκωτικά 
Συνελήφθη χθες (24 Ιουνίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 506 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν - μεταξύ άλλων - πάνω από 9 κιλά κάνναβης, ένα πιστόλι και το χρηματικό ποσό των 3.410 ευρώ
Συνελήφθη χθες (24 Ιουνίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του:

· 9 κιλά και 203 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και 37,1 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης,
· 1 κιλό και 193,6 γραμμάρια χασισέλαιο,
· 69 αποψιλωμένα ριζικά συστήματα δενδρυλλίων κάνναβης,
· εξοπλισμός εσωτερικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (μετασχηματιστές, λάμπες κ.α.),
· 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
· το χρηματικό ποσό των 3.410 ευρώ και
· ενα πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών με γεμιστήρα.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΙΕΡΙΑ
Εξιχνίαση απάτης Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς μετά από καταγγελία ημεδαπού, του τηλεφώνησε προσποιούμενος τον έμπορο φρούτων, κατάφερε να τον πείσει να του αποστείλει ποσότητες φρούτων αξίας 6.554 ευρώ, χωρίς ποτέ να παραλάβει το ανάλογο αντίτιμο.

 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.