Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

2ο Γυμνάσιο Κρύας Βρύσης: Το Γυμνάσιο που αντιστέκεται, το Γυμνάσιο που επιμένει για μιαν αλλαγή που έρχεται…Ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες ελπίδα για σημαντικές αλλαγές γύρω μας.
Κατ’ «επιταγήν» και του Κωστή Παλαμά λιτό κι απλόχωρο χτίσαμε το σχολειό μας!
Η συνεχής προσπάθεια, η χαρά και η αμοιβαιότητα, η αγάπη για το περιβάλλον, το κοινό όραμα για ένα μέλλον αειφορίας και η δημιουργικότητα αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο σε δράσεις των μαθητών και μαθητριών μας.
Τα χαρούμενα πρόσωπα, τα «ευχαριστώ» και το συναίσθημα επιτυχίας της ομαδικής προσπάθειας… το συναίσθημα του να προσφέρεις, βίωσαν  για άλλη μια χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄τάξης του 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ. Μαυρίδου Γεωργίας, υπεύθυνης του Εργαστηρίου Τεχνολογίας.. Στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας, λοιπόν, φιλοτέχνησαν κατά τη φετινή σχολική χρονιά 32 πιόνια σκακιού εξωτερικού χώρου.
Τα πιόνια είναι κατασκευασμένα από επαναχρησιμοποιημένο ξύλο . Με αυτόν τον τρόπο το κόστος κατασκευής τους περιορίστηκε μόνο στην αγορά των χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκαν για τη στεγάνωσή τους. 
Ελπίζουμε η κατασκευή αυτή να βελτιώσει τη δημιουργικότητα και εφευρετικότητα των παιδιών μας όπως επίσης τη μνήμη και τη συγκέντρωση τους. 
Ευχόμαστε στους μαθητές ευχάριστο και δημιουργικό παιχνίδι.
 «Γεμίζουμε χαρά και συγκίνηση βλέποντας την ανταπόκριση των νέων παιδιών. Μας εμπνέουν να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να γίνουμε, όλοι μαζί, η Αλλαγή που περιμένουμε! Τους ευχαριστούμε που αγκαλιάζουν το εθελοντικό μας Όνειρο!».

Για το 2ο Γυμνάσιο που αντιστέκεται, το 2ο Γυμνάσιο που επιμένει για μιαν αλλαγή που έρχεται…

Ο Διευθυντής
Δημήτριος Ντίτουρας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.