Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

2ο Περιβαλλοντικό - Αθλητικό Φεστιβάλ «Αγαπώ Λουδία»



Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης, ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με  τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών (Ν.Ο.Γ.), την Ε.Ε.Α.Α. (Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης) και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας διοργανώνουν μία ημέρα χαράς, ενέργειας αλλά και ανακύκλωσης με στόχο την αγάπη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Την Κυριακή  19 Ιουνίου, ώρες 10:00 - 14:00, στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κωπηλατικού Ομίλου στο Λουδία Γιαννιτσών, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν στο Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης γνωρίζοντας τα οφέλη αλλά και τους κανόνες της σωστής ανακύκλωσης. Μαζί τους θα πρέπει να φέρουν μία παλιά μακό μπλούζα για την κατασκευή πάνινης τσάντας πολλαπλών χρήσεων και μια μικρή ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή (πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηλ σίδερο, μίξερ, τηλεκοντρόλ κλπ) προς ανακύκλωση, την οποία θα πρέπει να την απορρίψουν στον ειδικό κάδο, ενώ ταυτόχρονα θα λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση, διεκδικώντας ένα (1)  ποδήλατο ή ένα από τα δεκαπέντε κράνη ποδηλάτου!!!!
Τέλος θα μπορούν να δημιουργήσουν κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά ενισχύοντας την δημιουργικότητα τους!

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν φιλικούς κωπηλατικούς αγώνες, ενώ θα γνωρίσουν την κωπηλασία μέσα από την χρήση εργομέτρων του συλλόγου, αλλά και θα μπορούν να ξεμουδιάσουν κάνοντας αερόμπικ, body pump, yoga, άρση δραμιων και άλλες αθλητικές δράσεις στη φύση και να χορέψουν στους ρυθμούς της ζούμπα!

Αυτές και άλλες δράσεις θα πραγματοποιηθούν την μέρα αυτή!

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.