Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με 3 ευρώ κέρδισε 200.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «Γυρίζει και Κερδίζει»



Ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής του θα κάνει ένας τυχερός στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, που κέρδισε 200.000 ευρώ στο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «Γυρίζει και Κερδίζει». Ο μεγάλος νικητής επισκέφθηκε το κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Ωραιοκάστρου 57, αγόρασε διάφορους λαχνούς ΣΚΡΑΤΣ, μεταξύ των οποίων και ο «χρυσός» λαχνός που κόστισε μόλις 3 ευρώ.
«Στην αρχή ήταν διστακτικός και ήρθε στον πάγκο να μου δείξει τον λαχνό. Όταν του επιβεβαίωσα πως όντως έχει κερδίσει 200.000 ευρώ κόντεψε να πάθει… εγκεφαλικό! Είμαστε ευτυχείς που φέραμε τύχη σε έναν από τους πελάτες μας. Του εύχομαι να έχει υγεία και να αξιοποιήσει το ποσό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι σίγουρος πως θα περάσει ένα φανταστικό καλοκαίρι που θα του μείνει αξέχαστο»», τονίζει ο κ. Κυριάκος Καλπακίδης, υπάλληλος του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Σταυρούπολη.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.