Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας συμμετείχε στο 38ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην ΚαβάλαΠραγματοποιήθηκε από 25  έως 29 Μαΐου 2022, το  38ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Καβάλα , με τη συμμετοχή  των μελών του ΔΣ του Εθνικού μας Τμήματος , αντιπροσώπων των Τοπικών Διοικήσεων της Χώρας, καθώς και  αποστολών από τα αντίστοιχα τμήματα   ξένων χωρών: της Κύπρου, Κροατίας, Γερμανίας, Μαυροβουνίου, Αυστρίας, Βόρειας Μακεδονίας, Αγγλίας. Την Τοπική Διοίκηση Πέλλας εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της , Χριστοδούλου Κωνσταντίνος, ο οποίος βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος, Στρατηγό ε.α  κύριο Βλάσης ΒΑΛΑΤΣΟ, για την  συμμετοχή και προσφορά στην Επιτροπή Διοικητικών Θεμάτων της ένωσής μας. Κατά την τοποθέτησή του από του βήματος του Συνεδρίου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«..μεταφέρω στους συνέδρους φιλικούς  χαιρετισμούς από την τοπική αστυνομική μας ηγεσία, τα μέλη και τους φίλους μας που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Πέλλα.  Η Τοπική μας  επιδεικνύει σημαντικό έργο, με  τις δραστηριότητες  που αναπτύσσει, κάνοντας πράξη τις αρχές της Ένωσής μας ,την αγάπη, την αλληλεγγύη και την φιλία  ,προσπαθώντας παράλληλα να αναδείξει το έργο του Έλληνα Αστυνομικού και την προσφορά του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας στην τοπική κοινωνία... Στα πλαίσια αυτά προετοιμάζεται για να διοργανώσει την  Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην περιοχή μας   τον προσεχή Νοέμβριο, στο Λουτράκι Αλμωπίας, όπου θα προσκληθούν να συμμετάσχουν μέλη και φίλοι από όλη την Ελλάδα , καθώς και αντιπροσωπίες άλλων χωρών, στοχεύοντας στην άρτια διοργάνωση και φιλοξενία των συμμετεχόντων στον όμορφο τόπο μας, έναν τόπο που ξεχωρίζει για τους ανθρώπους του!»

Οι εργασίες του Συνεδρίου εξελίχθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα και περιελάμβαναν τον απολογισμό των δράσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, τους στόχους και τις μελλοντικές δράσεις της Ένωσης. Κατά την τελετή  λήξης του Συνεδρίου ,οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν αναμνηστικά και δώρα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επικείμενη Φιλική Συνάντηση στην περιοχή μας τον Νοέμβριο.

 SERVO PER AMICEKO
              [Υπηρετώ δια της Φιλίας]
Για την Τοπική Διοίκηση      
        Ο Πρόεδρος                                  H Γενική Γραμματέας
Κων/νος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ                          Μαρία   ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.