Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Δάνη Τζαμτζή στις περιοχές που χτυπήθηκαν από τη θεομηνίαΤο μέγεθος της καταστροφής, που προκάλεσε η θεομηνία, κατέγραψε κατά την επίσκεψή του στα Άθυρα, το Δυτικό, τη Ραχώνα και την Πέλλα, ο Αντιπεριφερειάρχης  Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής. Συνοδευόμενος από το Διευθυντή της ΔΑΟΚ, Γεώργιο Γαϊτάνη. Ο κ. Τζαμτζής διαπίστωσε την, ολική καταστροφή στις καλλιέργειες βάμβακος, σιταριού, καλαμποκιού, ρεβυθιού κ.α.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας εντυπωσιάσθηκε από το μέγεθος των γενικότερων ζημιών που προκάλεσε η ανεμοθύελλα στο δίκτυο της ΔΕΗ,σε κτιριακές υποδομές και στο φυσικό περιβάλλον.
Ο κ. Τζαμτζής άμεσα συνέταξε επιστολή, στην οποία περιγράφει λεπτομερώς την ολική καταστοφή στις πληγείσες περιοχές, με αποδέκτες τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,Γεώργιο Γεωργαντά, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό  Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο και κοινοποίηση στον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Γεώργιο Κεφαλά. 
Ο κ. Τζαμτζής επισημαίνει την ανάγκη να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών και η κατά το δυνατόν συντομότερη αποζημίωση των πληγέντων αγροτών. Όπως διαβεβαίωσε τους αγρότες, με τους οποίους συναντήθηκε, θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του θέματος μέχρι την τελική δικαίωση όλων.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.