Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεσμεύεται η προσωπική περιουσία της χήρας του Γ. Τράγκα, Μαρίας Καρρά - ''Γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα''



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, η οποία ως γνωστόν έλκει την καταγωγή της από τον Άγρα του δήμου Έδεσσας.
Η Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος δέσμευσε όλη την προσωπική περιουσία της ενώ θα γίνει έρευνα και για το πόθεν έσχες της.

Ειδικότερα, χθες Τετάρτη, έγινε γνωστό πως δεσμεύτηκαν οι περιουσίες ακόμη τριών προσώπων - και συγκεκριμένα της συζύγου του Τράγκα αλλά και δύο συνεργατών του.
Ξεκαθαρίζεται πως η δέσμευση της περιουσίας της Μαρίας Καρρά δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, αλλά την ατομική της περιουσία.
Σύμφωνα με τον Alpha, μάλιστα, ξεκινά μια παράλληλη έρευνα για τα δικά της οικονομικά της στοιχεία, ενώ θα ελεγχθούν οι δηλώσεις του πόθεν έσχες της.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη και δημοσιογράφου είχε ενεργή συμμετοχή στην απόκτηση των χρημάτων.
Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ακόμη δύο άτομα στο στόχαστρο της Αρχής
Υπενθυμίζεται πως παράλληλα έχουν δεσμευτεί και οι περιουσίες δύο συνεργατών του Γιώργου Τράγκα.
Πρόκειται για δύο Έλληνες - μια γυναίκα και ένας άνδρας - που είχαν συμμετοχή σε εταιρίες και σε μία από αυτές ήταν μέλη του ΔΣ.
Δήλωναν επιχειρηματίες χωρίς δραστηριότητα και συμμετείχαν σε εταιρίες που άνοιγαν και έκλεισαν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.