Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρατείνεται η επιδότηση πετρελαίου κίνησης



Παρατείνεται και επισήμως για άλλον έναν μήνα η επιδότηση  για τη χορήγηση της επιδότησης του πετρελαίου κίνησης ( diesel) .
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας είχε γνωστοποιήσει πρόσφατα ότι παρατείνεται και για τον Ιούνιο η επιδότηση του πετρελαίου κίνησης  και ότι για το μέτρο  αυτό τα χρήματα θα αντληθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Όπως αναφέρεται στην Κοινή απόφαση των υπουργείων  Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και Περιβάλλοντος και Ενέργειας που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ,  η «χορήγηση επιδότησης πετρελαίου κίνησης» (Β’ 1540)» (Β’ 2128) έως την 31 Μαΐου 2022, παρατείνεται εκ νέου από τη λήξη της για χρονικό διάστημα ενός  μηνός, ήτοι έως και την 30η Ιουνίου 2022.
Το ύψος της επιδότησης παραμένει στο ποσό των 0,12  ευρώ  προ ΦΠΑ ανά λίτρο πετρελαίου κίνησης, προστίθεται στη  σχετική απόφαση, προστίθεται στη σχετική απόφαση.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.