Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση ενδιαφέροντος Κριτών ΕΚΑΣΚΕΜ


Προσκαλούνται όλοι οι κριτές που βρίσκονται στο χώρο ευθύνης της ΕΚΑΣΚΕΜ σε τοπικές και εθνικές κατηγορίες, να ενταχθούν στο μητρώο κριτών και να επικοινωνήσουν με τον κο Λαβασά Αθανάσιο 6977510614.
Στόχος και σκοπός της πρόσκλησης να επαναδραστηριοποιηθεί ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να διαχειρίζεται όλες τις δραστηριότητες που αντιστοιχούν σε αυτόν, από την νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 
Η ένταξη των κριτών στο Σύνδεσμο είναι σημαντική προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να  κάνουν δήλωση ενέργειας και να συμμετέχουν ενεργά στους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων!
Επίσης η πρόσκληση αυτή είναι σε γνώση της κας Τάνιας Μερίκα (υπεύθυνης ΕΟΚ σε θέματα κριτών) και έχει τη συμπαράσταση του κου Ελευθεριάδη Παντελή (Γ. Γραμματέας ΟΔΚΕ).
Η επικοινωνία παρακαλώ να γίνει έως Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 προκειμένου να πραγματοποιηθούν μετά οι απαραίτητες διαδικασίες για τον Σύνδεσμο Κριτών.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.