Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα - Οι ταινίες



Με δυο νέες ταινίες συνεχίζει ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και η ΔΗΚΕΔΕ τις προβολές του θερινού κινηματογράφου στην Έδεσσα. 

Οι ταινίες:
-20, 21, 22/6/ 2022: Σμύρνη μου αγαπημένη
Δράμα, κατάλληλη για άνω των 12 ετών.  Διάρκεια: 120’
          H Filio Williams, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Helen, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της Φιλιώ Μπαλτατζή βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.
 -23,24,25,26/6/ 2022: Lightyear (στα ελληνικά)
Παιδική, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.  Διάρκεια: 100'
Αποστολή του αστροφύλακα Μπαζ Λαϊτγίερ είναι να εξερευνά άγνωστους γαλαξίες για λογαριασμό της Αστρικής Διοίκησης. Κι ενώ μόνος στόχος είναι η διαγαλαξιακή ειρήνη, ο δόλιος αυτοκράτορας Ζουργκ απειλεί την ασφάλεια του σύμπαντος. Ο μόνος που έχει το θάρρος και τις ικανότητες να τον σταματήσει, είναι ο Μπαζ.

  ‘Ώρα έναρξης προβολής: 21:15. Γενική είσοδος: 6 ευρώ.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.