Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΔΕΥΑ Πέλλας - Τα θέματα



Την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 02:30μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας (Εθν Αντίστασης 1 Γιαννιτσά),  συνεδριάζει το ΔΣ της ΔΕΥΑ Πέλλας για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

1. Σύναψη Τροποποίησης Προγραμματικής Σύμβασης ανάμεσα στη ΔΕΥΑΠ και στο Δήμο Πέλλας για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ –ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ» και ορισμός μέλους (τακτικό και αναπληρωματικό) κοινής επιτροπής παρακολούθησης.

2. Έγκριση των τευχών δημοπράτησης της με αριθμ.4/2022 μελέτης με τίτλο «Κατασκευή εξωτερικών Διακλαδώσεων Βαρυτικού Δικτύου Αποχέτευσης Καρυώτισσας Δήμου Πέλλας» στα πλαίσια της Πράξης με κωδικό ΟΠΣ 5003540.

3. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης για το έργο: «Δίκτυο αναρρόφησης οικισμών Γαλατάδων, Καρυώτισσας», Α.Μ. 28/2012 και προϋπολογισμού 4.282.409,62€ χωρίς ΦΠΑ.

4. Αντικατάσταση επιβλέποντα Μηχανικού ΗΜ κ. Ιωάννη Καλπακίδη, για τα παρακάτω έργα: α) Δίκτυο αναρρόφησης Vacuum Γαλατάδων Καρυώτισσας, β) Ανόρυξη Νέων υδρευτικών γεωτρήσεων, επέκταση δικτύων ύδρευσης του Δήμου Πέλλας και γ) Μελέτη Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Γιαννιτσών.

5. Έγκριση και οριστική παραλαβή της μελέτης και τευχών δημοπράτησης με τίτλο: Κατασκευή νέων δεξαμενών ύδρευσης με δίκτυα μεταφοράς νερού και αντλιοστάσιο κατάθλιψης στις Τ.Κ. Καρυώτισσας, Παλαιφύτου και Παραλίμνης του Δήμου Πέλλας»

6. Έγκριση και οριστική παραλαβή της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης με τίτλο: Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων βαρυτικού δικτύου Καρυώτισσας Δήμου Πέλλας» προϋπολογισμού 836.544,00 € χωρίς ΦΠΑ και 1.031.314,56 € με Φ.Π.Α.

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχ/σης Πέλλας

7. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού και ένταξη στο Τεχνικό Πρόγραμμα καθώς επίσης και έγκριση δαπάνης, δέσμευσης πίστωσης και έκδοση ανάληψης δαπάνης για το έργο: Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων βαρυτικού δικτύου Καρυώτισσας Δήμου Πέλλας» προϋπολογισμού 836.544,00 € χωρίς ΦΠΑ και 1.031.314,56 € με Φ.Π.Α.

8. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1ου ΑΠΕ και 1ης Σ.Σ. Δικτύου αναρρόφησης Γαλατάδων, Καρυώτισσας»

9. Έγκριση της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης με τίτλο: «Κατασκευή νέων δεξαμενών ύδρευσης με δίκτυα μεταφοράς νερού και αντλιοστάσιο κατάθλιψης στις Τ.Κ. Καρυώτισσας, Παλαιφύτου και Παραλίμνης του Δήμου Πέλλας»

10. Έγκριση της μελέτης εφαρμογής για την κατασκευή εγκατάστασης βοθρολυμάτων στην υπό κατασκευή ΕΕΛ Μ. Αλεξάνδρου, μετά την τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων.

11. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ για το έργο: Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας λυμάτων Δ.Ε. Μεγ. Αλεξάνδρου

12. 3η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού 2022 της ΔΕΥΑΠ.

13. Έγκριση παράτασης σύμβασης με την εταιρεία UNIPRINT.

14. Αναίρεση απόφασης 29/2013.

15. Έγκριση δαπανών για επείγουσες <200,00€.

16. Αιτήσεις-Διάφορα.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.