Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παντρεύτηκε στο Φανάρι την αγαπημένη του Κυβέλη ο Δημήτρης Πέλκας



Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε εδώ και λίγη ώρα ο συντοπίτης μας, άσος του ποδοσφαίρου, Δημήτρης Πέλκας που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη Κυβέλη Μάρδα (κόρη του πρώην Υφυπουργού  Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα) στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, με κουμπάρο τον Γιώργο Τσονάκα στενό συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.

Φίλοι και συγγενείς είχαν βρεθεί από νωρίς στο σπίτι του Έλληνα επιθετικού τηρώντας όλα τα έθιμα καθώς αρκετές ώρες πριν την τελετή είχε αρχίσει το γλέντι…
Κι όταν άρχισε η αντίστροφη μέτρηση αρχικά ξύρισαν το γαμπρό, στη συνέχεια τον έντυσαν  και μετά «έλουσαν» τους νεόνυμφους με ρύζι.
Ο γάμος έγινε στην Κωνσταντινούπολη όχι μόνο γιατί εκεί είναι η επαγγελματική έδρα του Δημήτρη, αλλά κυρίως γιατί είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα της νύφης.
Τη νύφη παρέδωσε στο γαμπρό ο πατέρας της, Δημήτρης Μάρδας. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.