Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπεγράφη η σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό του σταδίου Πολυκάστρου



Η προσπάθεια εκσυγχρονισμού του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου συνεχίζεται με την υπογραφή του συμφωνητικού ανάθεσης έργου, 31η Μαίου 2022, μεταξύ των Σιωνίδη Κωνσταντίνου με την ιδιότητα του δημάρχου Παιονίας, Καρβουνιάρη Γαρυφαλλιά με την ιδιότητα της προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης δήμου Παιονίας και της Κ. Ιωαννίδης Α.Τ.Ε. δ.τ. Πιλάγας Α.Τ.Ε. για τον ηλεκτροφωτισμό του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου με δαπάνη εργασιών 135.265,72€. Με το έργο αυτό, αναβαθμίζονται σημαντικά οι υποδομές στο στάδιο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του νομού Κιλκίς προς όφελος των αθλούμενων και των κατοίκων. 
Η διοίκηση του δήμου, παρότι ο συμβατικός χρόνος υλοποίησης που προβλέπεται στο συμφωνητικό είναι 8 μήνες, ζήτησε από την ανάδοχο εταιρεία του έργου να το ολοκληρώσει συντομότερα ώστε να λειτουργήσει κατά την χειμερινή περίοδο που νυχτώνει νωρίς.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.