Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθελοντική αιμοδοσία Συνοριακών Φυλάκων στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας (φωτο)



Την Τρίτη 07/06/2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία, του Συλλόγου Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών φυλάκων, σε συνεργασία με την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Πέλλας, στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που έδωσαν ένα κομμάτι του εαυτού τους, χαρίζοντας ένα καλύτερο αύριο στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Θα πετύχουμε μέσα από την επιμονή μας στην αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, να μη σβήσει η ελπίδα, η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και θα προσπαθήσουμε να μην αφήσουμε να κινδυνέψει κανείς.
Ευχαριστούμε επίσης το σύνολο του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού, του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, που εργάστηκε για να εφαρμόσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να πραγματοποιηθεί η εθελοντική Αιμοδοσία.
Δεν αφήνουμε κανέναν να κινδυνέψει.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η πρόεδρος                                      Ο Γ Γραμματέας 
Ακριτίδου Χαρίκλεια                      Αϊβαζίδης Ιωάννης







 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.