Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια Γυμνασίου και Λυκείου Καλής


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

Οι Σύλλογοι διδασκόντων και οι Διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου Καλής θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Δήμο Σκύδρας για τη στήριξη, τη βοήθεια που προσφέρει αδιάκοπα στα σχολεία μας και την πραγματοποίηση ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου, την οικονομική βοήθεια για τη δημιουργία και λειτουργία σχολικής βιβλιοθήκης και τη δημιουργία κλειστού συστήματος φύλαξης των σχολείων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΛΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Οι Σύλλογοι διδασκόντων και οι Διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου Καλής θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων για την άψογη συνεργασία, την άμεση ανταπόκριση και στήριξη σε όλες τις ανάγκες των σχολείων, όπως τη δημιουργία σχολικής βιβλιοθήκης, την κάλυψη εξόδων για μετακινήσεις μαθητών σε σχολικές εκδηλώσεις κ.λ.π.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.