Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΟΦΚΑ Φίλιππος Γιαννιτσών: Διπλή εκπροσώπηση στην Εθνική Ελλάδος!



Ανακοινώθηκε και επίσημα η αποστολή της Εθνικής ομάδας Στίβου Παίδων Κορασίδων της χώρας μας για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Στίβου  στο Ισραήλ (Ιεροσόλυμα) και ο σύλλογός μας υπερηφανεύεται διπλά!
Ο ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ θα έχει την τιμή να καμαρώσει τον αθλητή του Παπαδόπουλο Χρήστο να αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής μας στη Δισκοβολία και στη Σφαιροβολία , αλλά και τον προπονητή του Τασόπουλο Σταύρο ο οποίος κλήθηκε να συμμετάσχει στην 70μελή ελληνική αποστολή στα Ιεροσόλυμα ως προπονητής συνοδός και να καθοδηγήσει τις προσπάθειες του αθλητή μας αλλά και των υπόλοιπων αθλητών - τριών της Εθνικής Ελλάδος Παίδων Κορασίδων.
Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου μας και δεν σας κρύβουμε ότι ξεχειλίζουμε από περηφάνεια!
Ευχόμαστε στο δίδυμο της επιτυχίας να ευχαριστηθούν κάθε στιγμή αυτής της σπουδαίας εμπειρίας. Καλή επιτυχία στα μέλη ολόκληρης της ελληνικής αποστολής!
ΤΟ Δ.Σ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.