Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασίαΟ  Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας καλεί τα μέλη του να 
συμμετάσχουν  στην εκλογική διαδικασία την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 από ώρα 12:00 έως 19:00 και την  Παρασκευή 17 Ιουνίου  από ώρα 09:00 έως 19:00 στα  γραφεία του  Συλλόγου μας, Αρχ. Νικοδήμου 7, ισόγειο, τηλ.6989655505.
  
Αποδείξαμε πως όταν συμμετέχουμε όλοι, ο Εμπορικός Σύλλογος μπορεί να διεκδικήσει ότι καλύτερο για την αγορά της Έδεσσας.
Η συλλογική προσπάθειά μας, απέφερε πρόσφατα το (OPENMALL) για την πόλη μας, η υλοποίηση του οποίου ξεκινάει εντός των επόμενων 10 ημερών.  
Η συμμετοχή του καθένα μας λοιπόν, κρίνεται απαραίτητη ώστε να   
αποδείξουμε για άλλη μια φορά προς κάθε κατεύθυνση τη δυναμική του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας, σε κάθε επίπεδο εξουσίας, είτε τοπικής, είτε στο κέντρο εξουσίας των Αθηνών.
             
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων 
Το απερχόμενο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας
 
Προς διευκόλυνση των ψηφοφόρων τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας βρίσκονται δίπλα στο κατάστημα του Κύκου Αθανάσιου , Υλικά Συσκευασίας -Σακούλες  και απέναντι από το κατάστημα Χαλιών του Αντωνιάδη Αντώνιου. 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.