Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Θεοδωρίδης: ''Το διακύβευμα των Δημοτικών Εκλογών'' - Συνεχίζεται ο διάλογος με κατοίκους του Δήμου Πέλλας



Τις επαφές του με κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας συνεχίζει ο υπ. Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Χθες Τετάρτη 15 Ιουνίου είχε έναν ακόμη ανοιχτό διάλογο με τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης αυτή τη φορά στο Café «NOSTOS» στην Κρύα Βρύση. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο διακύβευμα των Δημοτικών εκλογών και αποτελεί συνέχεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά.

Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία με τους πολίτες όλων των περιοχών γιατί είναι ανάγκη ο Δήμος Πέλλας να αποκτήσει συνείδηση κοινής μοίρας και συνεργασίας όλων των Κοινοτήτων, αναφέρθηκε σχετικά:

«Κάθε περιοχή του Δήμου Πέλλας επιθυμεί να ακούσουμε τις μικρές ή τις μεγάλες ανησυχίες τους. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε άμεση εικόνα και των προβλημάτων αλλά και των λύσεων, οι οποίες θα προκρίνονται.

Μας μιλάνε όμως κυρίως για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Από την ανάγκη για μια παιδική χαρά μέχρι την ανάγκη για καλύτερο οδικό δίκτυο. Μας ρωτάνε εάν θα αποκτήσουν ποτέ όλα αυτά για τα οποία πληρώνουν δημοτικά τέλη. Απαντήσεις έχουν πάρει πολλές, μόνο στα λόγια όμως, ποτέ στην πράξη. Η πράξη είναι το ζητούμενο και αυτό επιδιώκουμε ως «ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΘOΔΩPA MAZI ΣOY OΠΩΣ ΠANTA. AΦOY EΠIΘYMEIΣ NA AKOYΣ TIΣ ANHΣYXIEΣ TΩN ΠOΛITΩN KAI ΠOΛY ΣΩΣTA!! AKOY KAI THN ΔIKH MOY. ΠPOΣEΞE TON BOYΛEYTH ΠOY EINAI KAI ME TON AΣTYΦYΛAΞ (ΣAIMON)
    KAI ME TON XΩPOΦYΛAΞ (ΓPHΓOPHΣ). ME ΣENA ΠOIOΣ EINAI; AN ΛYΣEIΣ TO AINIΓMA. ΠPOXΩPA. AN AMΦIBAΛΛEIΣ, ΛAK(H)ΣE, KAN'THN ME EΛAΦPA ΠHΔHMATAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς και το σκέφτηκες μόνος σου και είπες να γράψεις την βλακεία σου 6:02!! Αν λανθανω τότε μπορείς να παραδεχθεί ότι σε "έβαλαν" να γράψεις αυτήν την κουτοπονηρια. Γιατί σώνει και καλά πρέπει πίσω από όλα να βρίσκεται ο Βασιλειάδης ρε φίλε; Από πού προκύπτει και σηκώνεις σκόνη άδικα; Είσαι πολύ μικρός και λίγος να προσπαθείς να διαταράξεις σχέσεις ανθρώπων που είναι "δεμένοι" πολιτικά, οικογενειακά και φιλικά. Ρούφα και καλό βόλι (ψήφο) προς το αφεντικό σου τον Στάμκο και άφησε ήσυχους όλους εμάς που σε θεωρούμε "άνευ σημασίας και αξίας" σε ύψιστο βαθμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠOΛY ΠETYXHMENO TO ΣXOΛIO TOY 6,02.METAΦEPEI ΠAPAΣTATIKA AYTO ΠOY ΣYZHTIETAI ΣTA KAΦE KAI ΣTIΣ ΠAPEEΣ. O TAKHΣ-TAKHΣ,ME TΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ TOY, ΠPOΣΠAΘEI AΛΛA MATAIOΠONEI. AYTO EXEI ΠEPAΣEI KAI ΔEN ΞEΠEPNIETAI. KAI O ΘOΔΩPAΣ ΠPEΠEI NA TO ΛABEI YΠOΨH TOY .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εκλογές 8:50 που αυτοθαυμαζεσαι γιατί είσαι ο ίδιος ( 6:02) δεν γίνονται στα καφέ και τις παρέες. Γίνονται στην κοινωνία, στις γειτονιές, στα χωριά και την πόλη με τους πολίτες. Οι καφενειακες αρλουμπες και τα κουτσομπολια έχουν φύγει από την σύγχρονη πολιτική και την θέση τους πήραν οι ανάγκες για ανάπτυξη, για έργα υποδομής, για βελτίωση της καθημερινότητας μας και για συνθήκες ανθρώπινες και λειτουργικές, δίχως αστείες γέφυρες, στασιμότητα, ανυπαρξια και πολυ μπλα.. μπλα!!! Το να εμπλέκετε έναν βουλευτή δίχως λόγο στις παραταξιακες διαμάχες των υποψηφίων Δημάρχων είναι ανήθικο, πρόστυχο και κατευθυνόμενο από τα γνωστά κέντρα που σε λίγο χρόνο θα αποτελούν θλιβερό παρελθόν απο την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και την αυτοδιοίκηση. γκε..γκε;;;;

      Διαγραφή
    2. Μπράβο Τάκη Τάκη με την γνωστή ευφυΐα σου και τίς αποστομοτικες απαντήσεις που δίνεις σέ κάθε σουργελο ο οποίος παριστάνει τον πολιτικό. Εγώ συμφωνώ μαζί σου γιατί κακώς μιλάνε για τον Λάκη και ψάχνουν ψύλλους στ άχυρα. Ο καθένας μπορεί να είναι με όποιον θέλει καί νά ψηφίζει ότι θέλει. Ο Σταμενιτης δεν τους πειράζει που τρέχει φανερα με Στάμκο και ο Καρασμανης που είναι μόνο με τόν εαυτό του? Όλοι μαζί να διώξουμε τόν ανύπαρκτο Στάμκο λοιπόν από όπου γουστάρει ο καθένας μας.

      Διαγραφή
  4. Σκληρός Καρασμανικός19 Ιουνίου 2022 στις 5:35 π.μ.

    4.08 με λίγες λέξεις είπες πολλές αλήθειες, για όλα και για όλους. Ανέδειξες το μεγαλείο της ψυχής του Πολιτικού Ανδρός που σέβεται την προσωπικότητα των φίλων του και γενικά τον λαό της Πέλλας να επιλέγει τον καλύτερο, τον ικανότερο, χωρίς να δίνει ποτέ γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλαράκι σκληρέ του Καρασμανη έχω μια απορία: ο 4:08 συμφωνεί μαζί μου, εσύ συμφωνείς με αυτόν, μπορείς να δώσεις μια εξήγηση για το που διαφωνούμε; Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ διαφωνώ μαζί σου σε ένα βασικό και αξιακο θέμα που εδώ και 12 χρόνια μαστίζει την κοινωνία και το σύνολο των πολιτών του Δήμου Πέλλας. Γράφεις στο σχόλιο σου ότι "ο Καρασμανης επιλέγει τον καλύτερο, τον ικανότερο, δίχως να δίνει γραμμή". Ερωτω λοιπόν και περιμένω απάντηση. Το 2010 στις Δημοτικές εκλογές έπραξε αυτό που γράφεις; Επέλεξε τον Στάμκο, μας τον φόρτωσε στην πλάτη γιατί πληρούσε τις αξίες και το μεγαλείο που είχε ως Πολιτικος Ανδρας ο πρώην υπουργός; Αν ναι να τον χαίρεστε και να τον λουζεστε ακόμη για την στάση του απέναντι σας. Αν πάλι έλειπες ως μετανάστης την επίμαχη περίοδο και σου τα μετέφεραν τηλεφωνικά ' η με βουλωμένο γράμμα, τότε το αφήνω ασχολίαστο. Κατάλαβες σκληρέ...

      Διαγραφή
  5. O ΣTAMKOΣ EΠEΛEΓH AΠO TO KOMMA, META AΠO ΔHMOΣKOΠHΣH. . TO 2010 O ΣTAMKOΣ HTAN O MONAΔIKOΣ YΠOΨHΦIOΣ ME XPIΣMA. O ΠPΩHN YΠOYPΓOΣ TON EKANE ΔIOIKHTH ΠOTE ΔEN EΔΩΣE ΓPAMMH. ΔEN ΘA BPEΘEI ΠOΛITHΣ ΠOY NA ΠEI OTI ENOXΛHΘHKE AΠO TON IΔIO.KAI ΣTO ΓPAΦEIO TOY BAZEI KANONA, OΣO EINAI ΣYNEPΓATHΣ TOY ΔEN BAZEI YΠOΨHΦIOTHTA ME KANENAN. EINAI ΠOΛITIKOΣ ME APXEΣ KAI KANONEΣ KAI O KOΣMOΣ TO ΞEPEI. ΓIAYTO TON ΠAΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς φίλε μου η' ζεις σε άλλο κόσμο αγγελικά πλασμένο 'η προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Μην χρησιμοποιείς όμως επιχειρήματα που προκαλούν γέλωτα ακόμη και στα νήπια. Ποιο χρίσμα έδωσε η Ν.Δ το 2010; (κανένα). Γνωρίζεις στην δημοσκόπηση σε ποια θέση βρισκόταν ο Στάμκος; (3ος). Μάλλον σου τα μεταφέρουν ως θέλουν κάποιοι τώρα, γιατί μετανοιωνουν για την επιλογή τους τόσο στον διορισμό του ως Διοικητή Νοσοκομείων, όσο και στην στήριξη του στον Δημαρχιακό θώκο. Δεν είναι κακό να αναγνωρίζει κάποιος τα λάθη του αλλά μην βγαίνετε τώρα σαν Πόντιοι Πιλατοι και ρίχνετε ευθύνες στο πουθενα. Το μισό ψηφοδέλτιο του Στάμκου το έκλεισε ο ίδιος ο Καρασμανης και το άλλο μισό ήρθε από μόνο του λόγω κομματικής στήριξης. Τέλος πάντων στην πολιτική αυτά γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται συνεχώς. Ο μόνος χαμένος στην ιστορία δεν είναι ο Καρασμανης, αλλά ο λαός του Δήμου Πέλλας που διοικείται από άσχετους, ανίκανους και υπερόπτες...

      Διαγραφή
    2. ΤΑΚΗ ΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ !!!! ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΒΓΑΖΕΙ 🔥🔥🔥 ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.