Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιόρτασε τον προστάτη της η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - ΤΔ Πέλλας



Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια εορτής Αποστόλων Πέτρου και Παύλου , πραγματοποίησε τις καθιερωμένες εκδηλώσεις εορτασμού του Προστάτη –Αγίου της Ένωσης μας ,Αποστόλου Παύλου, που έλαβαν χώρα στον Ι.Ναό Πέτρου και Παύλου στην παραδοσιακή συνοικία Βαροσίου στην Έδεσσα. Ειδικότερα κατά τον Εσπερινό της 28-6-2022 έλαβε χώρα Αρτοκλασία και μικρή δεξίωση σε κατάστημα της πόλης και την 29-6-2022 πανηγυρική Θεία Λειτουργία, όπου παρέστησαν το ΔΣ της Τοπικής μας , μέλη και φίλοι της ένωσής μας, εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί, με τις οικογένειές τους 

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με τη παρουσία τους ,εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος, ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. ΓΙΑΝΝΟΥ Δημήτριος, η Αντιδήμαρχος Έδεσσας, κ. ΚΑΤΣΑΡΑ Μαρούλα, ο Υποδ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστ. Υποδ/ντής κ. ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πέλλας κύριοι ΚΑΤΣΙΚΑΣ Ιωάννης και ΠΑΡΜΑΤΑΣ Γεώργιος αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, κ. Κώστας Χριστοδούλου, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, αφού ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων ανέφερε: «..όλοι όσοι είμαστε εδώ σήμερα, ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ή ως μέλη συνδικαλιστικών ενώσεων, εν ενεργεία ή απόστρατοι συνάδελφοι, συγγενικά μας πρόσωπα και φίλοι, αποτελούμε την μεγάλη αστυνομική οικογένεια του Νομού Πέλλας και συγκεντρωθήκαμε για να τιμήσουμε τον Απόστολο των Εθνών και Προστάτη Άγιο μας, Απόστολο Παύλο, με την παράκληση να χαρίζει δύναμη και υγεία σε όλα τα μέλη μας, ώστε με την βοήθεια και τη Χάρη του να κάνουμε πράξη τις αξίες της ένωσής μας, συνεχίζοντας να στηρίζουμε με αγάπη και αλληλεγγύη τον Έλληνα αστυνομικό στο έργο του ,αλλά και τον τόπο και το κοινωνικό σύνολο…».


SERVO PER AMIKECO
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Μαρία ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.