Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση με έντονο... προεκλογικό άρωμα σε ''πράσινο'' φόντο



Το φετινό καλοκαίρι σίγουρα θα διαφέρει. Περιοδείες κομματικών στελεχών, συνεντεύξεις, δηλώσεις, ομιλίες και σχεδόν καθημερινές δημόσιες τοποθετήσεις των αρχηγών, συνθέτουν το πολιτικό σκηνικό των τελευταίων ημερών. Η έντονη αυτή κινητικότητα -και όχι μόνο- οδηγεί εύλογα στο συμπέρασμα πως οι εκλογές δεν είναι μακριά και πως τα κόμματα και οι υποψήφιοι βουλευτές είναι αποφασισμένοι να διεξάγουν την προεκλογική τους εκστρατεία εν μέσω θέρους, καθώς στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου όλα δείχνουν ότι θα στηθούν κάλπες.
Στο πλαίσιο αυτό ο φακός της Η.Ε. karatzova.com "συνέλαβε" το μεσημέρι του Σαββάτου τον δικηγόρο Αντώνη Ξυλουργίδη σε συνάντηση με έντονο... "προεκλογικό άρωμα" που είχε με πολίτες αλλά και γνωστά πολιτικά πρόσωπα στο Δυτικό του δήμου Πέλλας. Ο γνωστός δικηγόρος έχει δηλώσει «παρών» στην εκλογική μάχη, με την ένταξη του στο «πράσινο» ψηφοδέλτιο και θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στην Π.Ε. Πέλλας. 
Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι η ανανέωση σε πρόσωπα, σε ηλικίες και -κυρίως- σε πολιτικές ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε το αποτέλεσμα των εσωκομματικών διαδικασιών στο Κίνημα.
Σε κάθε περίπτωση προβλέπεται "θερμό" καλοκαίρι (και) πολιτικά!

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.