Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργατικό Κέντρο Έδεσσας-Αλμωπίας: Περισσότερα δρομολόγια στην διαδρομή Θεσσαλονίκη – Έδεσσα- ΦλώριναΥπόμνημα διαμαρτυρίας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας-Αλμωπίας για τις μετακινήσεις με τρένο στο Ν Πέλλας: 

Προς
- Διοίκηση του ΟΣΕ       
- Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή
- Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο
- Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα
- Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή
                 
Κοιν.: κ. Γεώργιο Καρασμάνη        Βουλευτή Ν. Πέλλας   
          κ. Διονύσιο  Σταμενίτη          Βουλευτή Ν. Πέλλας 
          κ. Βασίλειο Βασιλειάδη         Βουλευτή Ν. Πέλλας                                                                          κ. Θεοδώρα Τζάκρη              Βουλευτή Ν. Πέλλας                                                                    
Περάσαν πάνω από δεκατέσσερα χρόνια που μία βαθιά κρίση ξεκίνησε. Μία κρίση που επηρέασε με το χειρότερο τρόπο τα εισοδήματά μας, τα σχέδιά μας, τις ζωές μας και κυρίως μια κρίση που έμελλε να είναι η πρώτη μίας σειράς κρίσεων, που δυστυχώς συνεχίζονται μέχρι σήμερα.
Σε όλα αυτά προστίθεται η τρομερή ακρίβεια που μας μαστίζει και συνεχώς γίνεται πιο οδυνηρή.
Έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια μας, καλούμαστε συνεχώς να πληρώνουμε τις ανατιμήσεις στο πετρέλαιο, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στο ψωμί, στα είδη πρώτης ανάγκης. Ο μισθός δεν φτάνει και ο λογαριασμός για κάθε εργατική και όχι μόνο οικογένεια απλά δεν βγαίνει.
Σε όλα αυτά προστίθεται αυτή την στιγμή και η τρομακτική αύξηση στα έξοδα μετακίνησης. Όπως είναι φυσικό πολλοί έχουν στραφεί στις μετακινήσεις με τρένο που ανέκαθεν ήταν το πιο προσιτό μέσο μεταφοράς για τους φοιτητές, τους εργαζόμενους και τους χαμηλοσυνταξιούχους.   
 Έχουν απομείνει μόνο δύο δρομολόγια να εξυπηρετούν το Νομό μας και τους γύρω Νομούς    με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται οι ανάγκες που υπάρχουν.
Ζητάμε να προστεθούν περισσότερα δρομολόγια στην διαδρομή Θεσσαλονίκη – Έδεσσα- Φλώρινα ώστε να εξυπηρετηθούν άμεσα όλοι όσοι έχουν ανάγκη να χρησιμοποιούν το τρένο.
Επίσης θα θέλαμε να ζητήσουμε την μεγαλύτερη επιδότηση των εισιτηρίων στις κοινωνικές ομάδες που το έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν έχουν άλλο τρόπο μεταφοράς ( εργαζόμενους, φοιτητές, συνταξιούχους, άτομα με ειδικές ανάγκες ).
Αναμένουμε για τις άμεσες ενέργειες σας ώστε να λυθεί αυτό το ζωτικής σημασίας πρόβλημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες συμπολίτες μας.

  Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.