Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη σπουδαστών του ΔΙΕΚ Γιαννιτσών στην ΔΗΚΕΠΑΠ και στη Φιλαρμονική του Δήμου ΠέλλαςΤις διοικητικές υπηρεσίες της ΔΗΚΕΠΑΠ (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας), στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, επισκέφθηκαν οι σπουδαστές του Β’ & Δ’ εξαμήνου του τμήματος «Γραμματείς Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών» του Δημοσίου ΙΕΚ Γιαννιτσών, συνοδευόμενοι από την εκπαιδεύτριά τους κα Κυριακή Μπαλάτσα. 
Οι σπουδαστές των τμημάτων του ΔΙΕΚ ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση και ειδικότερα για τα θέματα συνεδριάσεων του Δ.Σ. και τήρησης πρακτικών, διαχείρισης και διακίνησης διοικητικών υπηρεσιακών εγγράφων, διοργάνωσης και διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων. Επίσης, ενημερώθηκαν για θέματα πρωτοκόλλου και καταχώρισης εισερχόμενων & εξερχόμενων εγγράφων της ΔΗΚΕΠΑΠ, καθώς και για τα καθήκοντα και τις δεξιότητες που πρέπει να κατέχει η Γραμματεία μιας επιχείρησης.
Στη συνέχεια οι σπουδαστές του ΙΕΚ επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ΦΟΔΠ (Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Πέλλας) που εδρεύει στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών. Η αρχιμουσικός της ΦΟΔΠ κα Ολυμπία Ξανθοπούλου ενημέρωσε τους σπουδαστές για θέματα οργάνωσης, αρχειοθέτησης, διαχείρισης  & λειτουργίας, καθώς επίσης για το ρόλο και τις πολύπλευρες δράσεις της Φιλαρμονικής εντός κι εκτός των ορίων του Δήμου Πέλλας. Στη συνέχεια, τμήμα σπουδαστών της Φιλαρμονικής παρουσίασε μουσικά κομμάτια σύγχρονου ρεπερτορίου για τους παρευρισκόμενους. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.