Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το προγλέντι γάμου Δημήτρη Πέλκα- Κυβέλης Μάρδα στα Γιαννιτσά! (φωτο)



Προγλέντι γάμου αλλά... χωρίς τον γαμπρό Δημήτρη Πέλκα (ο οποίος εμφανίστηκε σε skype) πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στα Γιαννιτσά. Ο λόγος της μη εμφάνισης του γνωστού Γιαννιτσιώτη ποδοσφαιριστή ήταν οι υποχρεώσεις του στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε όπου αγωνίζεται.
Όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο συντοπίτης μας άσος του ποδοσφαίρου Δημήτρης Πέλκας ετοιμάζεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την καλή του, Κυβέλη (κόρη του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα), στις 26 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, όπου ως γνωστόν κατοικεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός την τελευταία διετία, αγωνιζόμενος με την Φενέρμπαχτσε και απ' όπου κατάγεται η νύφη από πλευράς του πατέρα της. 
Ο γάμος θα είναι πολύ ιδιαίτερος, με κουμπάρους τον συνεργάτη του Λουτσέσκου και γυμναστή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Τσονάκα και τη σύζυγό του, Ρία και θα πραγματοποιηθεί στο Πατριαρχείο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με «υψηλούς» προσκεκλημένους. 

Στο προγλέντι, το οποίο διοργανώθηκε από τους γονείς του Δημήτρη Πέλκα, Πρόδρομο και Ειρήνη και τον αδελφό του Γιάννη, σε ψυχαγωγικό κέντρο των Γιαννιτσών ("Αρένα") για τους περισσότερους φίλους του ζευγαριού που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, η αντικειμενική δυσκολία της εξασφάλισης άδειας για τον Δημήτρη από τον νέο προπονητή της Φενέρ, Ζόρζε Ζεσούς, «ξεπεράστηκε» μέσω της τεχνολογίας. Ο 28χρονος άσος εμφανίστηκε στο γλέντι μέσω... skype, από υπολογιστή και προτζέκτορα που έστελνε την εικόνα στο πιο κεντρικό σημείο του κέντρου διασκέδασης.
Νωρίτερα η Κυβέλη είχε προαναγγείλει την απουσία του Δημήτρη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων με την ομάδα και ευχαρίστησε άπαντες τους παρισταμένους. 
Αυτό που άρεσε πολύ πάντως ήταν και η κάρτα που είχε πάνω σε κάθε τραπέζι, με την αγαπημένη φράση του ζευγαριού: «Δ+Κ, Υπάρχει μόνο μια χαρά στη ζωή, να αγαπάς και να αγαπιέσαι». 
Ακολούθησε όλο το τυπικό. Πυροτεχνήματα, τούρτα, σαμπάνια και φυσικά χορός ως ένα «ζέσταμα» για όσα θα ακολουθήσουν το επόμενο Σάββατο... 

Με πληροφορίες από metrosport.gr





 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.