Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Π. Ζαρογουλίδης: Στην αγορά εκκοφαντική σιωπή ( διπλής)



Η λαική αντίδραση εκτονώθηκε στον φωταγωγημένο συντηρητισμό του Ανωτάτου Αμερικανικού δικαστηρίου στην κατάπτυξη απόφαση των αμβλώσεων . . .
Το ιδιωτικό χρέος αντικατοπτρίζει την καθημερινότητα, την προοπτική και την βιωσιμότητα της Ελληνικής κοινωνίας. Σε αντίθεση με την μακροοικονομία της χώρας για την οποία ασχολήθηκε πυρετωδώς όλη η Ευρώπη και η ΕΚΤ, το ζήτημα των ανοιχτών οικονομικών υποχρεώσεων του λαού αποτελεί πολιτική ατζέντα με έντονη ιδεολογικό υπόβαθρο για την οποία δεν ασχολήθηκε κανείς σοβαρά τα τελευταία χρόνια
Στις ημέρες μας όπως τότε με τον Συριζα έτσι και με ΝΔ, οι πολύ πλούσιου γιγαντώνονται εις βάρος των αδύναμων και της μεσαίας τάξης και οι ανισότητας διευρύνονται δοκιμάζοντας ανοιχτά πλέον τις αντοχές της κοινωνίας
Μια μεσαία τάξη η οποία ήταν υπεύθυνη για την εκτίναξη της Ελληνικής Οικονομίας στα χρόνια της ευμάρειας
Η τεκμηριωμένα ξεπερασμένη ατζέντα του φιλελευθερισμού συνεχίζεται ακανόνιστα στην χώρας μας !
Όι πολίτες σταδιακά χάνουν όλους τους μηχανισμούς προστασίας.
Οι αυξήσεις των τιμών βοηθούν τους μεγάλους αριθμούς της Εθνικής Οικονομίας ισοπεδώνοντας την αγοραστική τους δύναμη, την δυνατότητας κάλυψης των βασικών αναγκών και την προοπτική επανένταξης τους σε "ρυθισμένη" κανονικότητα.
Έτσι νομοτελεικά παραμένουν υπόδουλοι ενός κράτους που αρνείται να τους χειραφετήσει, υποχείρια ενός συστήματος παραγωγής επιδοματικής εξάρτησης σε αντίθεση με το ζητούμενο της Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και στρατηγικής υποστηριξής τους, στον δρόμο της ανεξαρτησίας και της προοπτικής !!!
Στην αγορά εκκοφαντική σιωπή. . .



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.