Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γέσειο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Έδεσσας: Δημόσια πρόσκληση συγκέντρωσης μουσειακού υλικούΤο συμβούλιο του οργανισμού λειτουργίας του Γέσειου Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να συνδράμει και να παραχωρήσει προς έκθεση ή δωρεά αντικείμενα προσωπικών συλλογών (φωτογραφικό υλικό, βιβλία, στολές, κειμήλια, όπλα εποχής κλπ) της περιόδου του Μακεδονικού Αγώνα, να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους συγκέντρωσης υλικού κκ Ευστάθιο Πιπλικάτση τηλ. 6973740295, Νικόλαο Μίλτση τηλ. 6973744724 και Θεώνη Νούσκα τηλ. 6979666198. 
Η πραγμάτωση της δημιουργίας του Μουσείου, για τους αγώνες που έλαβαν χώρα στην περιοχή μας και η ανάδειξη των ιστοριών και των ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτούς, εξαρτάται κατά σημαντικό μέρος από την ανταπόκριση των συμπολιτών μας, που έχουν στα χέρια τους ιστορικά κειμήλια της εποχής και θέλουν να αγκαλιάσουν το εγχείρημα. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες και πληροφορίες.
Το Γέσειο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα γίνεται πραγματικότητα! 
Σας καλούμε να γίνετε κοινωνοί και δημιουργοί του!

Το Συμβούλιο Διοίκησης

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.