Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέο ατύχημα σε παιδική χαρά στο Δήμο Χαλκηδόνος



Ακόμα ένα ατύχημα σημειώθηκε σε παιδική χαρά, του Δήμου Χαλκηδόνος. Αυτή τη φορά, θύμα ήταν ένα κοριτσάκι 6 ετών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθούσε να εξέλθει από τα κιγκλιδώματα που περιβάλλουν την παιδική χαρά, η οποία ωστόσο έφερε λουκέτο στην είσοδό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει το GRTimes  η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και πρόεδρος Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του δήμου Χαλκηδόνος, Στέλλα Βαλσαμάκη, δήλωσε ότι «μπορεί να υπάρχει λουκέτο στην είσοδο, αλλά δεν υπάρχει κάποια ταμπέλα που να σημειώνει ότι απαγορεύεται η είσοδος, αλλά ούτε και κάποιο προστατευτικό δίχτυ που να αποτρέπει τα παιδιά από το να μπουν στην παιδική χαρά, με αποτέλεσμα αρκετά από αυτά να υπερπηδούν τα κιγκλιδώματα και να μπαίνουν στις παιδικές χαρές».

Σύμφωνα με την κ. Βαλσαμάκη, κάπως έτσι σημειώθηκε και το παραπάνω ατύχημα. «Η 6χρονη είχε εισέλθει στην παιδική χαρά και στην προσπάθειά της να βγει από αυτήν, έπεσε και έσπασε το χεράκι της».
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα μέσα του Μαΐου, οι 14 παιδικές χαρές του δήμου, αλλά και οι επιπλέον 15 που κατασκευάζονται στην περιοχή, παραμένουν κλειστές. Η απόφαση ελήφθη μετά το ατύχημα ενός 10χρονου που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά των Κουφαλίων.  Ο Δήμαρχος της περιοχής, λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό του ανηλίκου ανακοίνωσε ότι οι παιδικές χαρές της περιοχής σφραγίστηκαν, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.